MLADIĆ UBIO ČOVEKA KOJI JE POKUŠAO DA GA SILUJE U STANU: Krvlju žrtve na zidu ispisao JEZIVU PORUKU
Grčka policija, Foto: Profimedia

UŽAS

MLADIĆ UBIO ČOVEKA KOJI JE POKUŠAO DA GA SILUJE U STANU: Krvlju žrtve na zidu ispisao JEZIVU PORUKU

Sve je počelo kada se u policiji jutros pojavio mladić i rekao im da je pre nekoliko sati ubio čoveka u stanu u Menemeniju

Objavljeno:

Kada je policija uhapsila mladića (29) nije ni slutila da će im ispričati filmsku priču o jezivom ubistvu.

Sve je počelo kada se u policiji jutros pojavio mladić i rekao im da je pre nekoliko sati ubio čoveka u stanu u Menemeniju u Grčkoj. U početku, je policija bila sumnjičava. Ali kako je njegovo opisivanje zločina odmicalo, sumnju je zamenio užas, jer su opisi počinioca bili više nego šokantni.

Naime, on je policiji rekao da je prvobitno otišao do kuće žrtve da bi obavio neki posao uz naknadu. Zatim, dok je bio u spavaćoj sobi kuće, muškarac (64) ga je napao i pokušao da ga siluje.

Mladić je uzvratio i počeo da udara čoveka u lice s tolikom žestinom da je na kraju pao u nesvest. Zatim je žrtvi vezao konopac oko vrata i, zgrabivši tri noža iz kuhinje, dva je zabio u dušek, a treći je zario u prepone muškarca. Potom je zgrabio sunđer i, nakon što ga je natopio krvlju žrtve, napisao "pedofil".

Kada je policija, nakon jezivog priznanja, izašla na lice mesta, zatekla je 64-godišnjaka u spavaćoj sobi u lokvi krvi. Muškarac je bio nag i imao je više povreda glave. Istovremeno su pronašli i tri noža, koja su zaplenjena.

Medicinski veštak koji je izašao na lice mesta pronašao je dve rane od šiljastog predmeta na licu žrtve i utvrdio da je dobio više udaraca u glavu.

Bonus video: Ubistvo transrodne osobe. Cara Lazara 11​​​​​​​

00:12

Ubistvo transrodne osobe. Cara Lazara 11

(Espreso/Blic/Prototema)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.