SILOVAO BEBU, PA SE HVALIO NA MREŽAMA: Posedovao 1500 fotografija, zbog jedne informacije PEDOFIL DOLIJAO policiji
Tomi Alington, Foto: Policija Južni Wales

jezivo

SILOVAO BEBU, PA SE HVALIO NA MREŽAMA: Posedovao 1500 fotografija, zbog jedne informacije PEDOFIL DOLIJAO policiji

Alington je snimao zlostavljanje bebe, te se hvalio na mrežama zločinom

Objavljeno:

Pomoćnik u nastavi koji se snimao i fotografirao kako seksualno zlostavlja bebu, pre nego što je te snimke podelio na internetu s drugim pedofilima, osuđen je na 24 godine zatvora. Tomi Alington (25) je kontinuirano polno zlostavljao bebu, kazali su tužitelji na sudu u Walesu.

Policija je saznala za celi slučaj kada je primila obaveštajne informacije o neprimerenim fotografijama na Instagramu. Zatim je pronašla Alingtonov tajni telefon koji je bio skriven na tavanu. Alington je skinuo više od 1500 fotografija seksualno zlostavljane dece, od kojih su 252 spadale u kategoriju A, što znači da prikazuju najekstremnije vrste zlostavljanja, piše Daily Mail, a prenosi Index.hr.

Hvalio se svojim zlostavljanjem drugim pedofilima

Tomi Alington
Tomi Alingtonfoto: Policija Južni Wales

Zlostavljač je takođe snimio vlastite videozapise i fotografije, što je omogućilo detektivima da identifikuju malog dečaka kojemu je nanesena šteta. Detektivi su otkrili da je Alington na internetu objavio slike na kojima zlostavlja svoju malenu žrtvu, hvaleći se pritom s time drugim pedofilima.

Bonus video:

02:23

ZBOG LAJKOVA RODITELJI IZLAŽU DECU UŽASNOJ OPASNOSTI! Manijaci skrinšotuju gole slike dece i PRODAJU pedofilima za mizaran novac!

(Espreso/ Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.