POLITIČARKA FOTOŠOPIRALA SLIKU ZA KAMPANJU, PROMENILA LIČNI OPIS: Mislila je da je NIKO NEĆE PROVALITI, a onda...
Žulijet d Kosan, Foto: Printscreen/Twitter/Juliette de Causans

katastrofa

POLITIČARKA FOTOŠOPIRALA SLIKU ZA KAMPANJU, PROMENILA LIČNI OPIS: Mislila je da je NIKO NEĆE PROVALITI, a onda...

Zanimljivo je kako političarka nije otkrila koliko ima godina

Objavljeno:

Nakon prozivki na društvenim mrežama priznala je kako je „malo“ doradila fotografije otkrila je i razlog koji je posebno bizaran.

Žulijet d Kosan, kandidatkinja na nadolazećim izborima za Senat Republike Francuske našla se na udaru kritika jer je značajno doradila fotografiju sebe koju je stavila na svoje promotivne plakate, piše The Telegraph.

Zanimljivo je kako političarka nije otkrila koliko ima godina, a sudeći prema fotografijama koje su kružile tokom kampanje mnogi bi pomislili kako ima oko 25 godina. Ali, prava istina nešto je drugačija, javnost smatra da ima između 40 i 50 godina.

Nakon prozivki na društvenim mrežama priznala je kako je „malo“ doradila fotografije. Rekla je da je to uradila kako bi ciljevima svoje stranke potencijalno obezbedila veću podršku.

Zaista, uopšte ne izgledaš kao osoba na plakatu. Odmah si počela da lažeš“, samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

„Moje je pravo da kao kandidatkinja imam lepu fotografiju. Frizura, šminka i rasveta nisu ista stvar“ – poručila je Žulijet d Kosan.

Članica male stranke centra pod nazivom Europe Ecologie Egalite priznala je da poboljšala izgled tako što je retuširala fotografije, a ro joj nije prvi put.

Za plakat svoje kandidature na parlamentarnim izborima u junu prošle godine D Kosan je rekla da je koristila digitalne alate kako bi imala tamniji ten. Međutim, na njenom novijem posteru retuširanje je osetno jače.

D Kosan ušla je u politiku 2021. nakon što je radila kao profesorka u srednjoj školi. Kandidovala se za zastupnicu u Ardenima, ali je na parlamentarnim izborima 2022. dobila samo 4,28 odsto glasova.

Bonus video: TUŽBA UKRAJINE PROTIV RUSIJE NEĆE IMATI NIKAKVE PRAKTIČNE POSLEDICE Advokat: Velesile ne poštuju odluke međunarodnih sudova

02:57

TUŽBA UKRAJINE PROTIV RUSIJE NEĆE IMATI NIKAKVE PRAKTIČNE POSLEDICE Advokat: Velesile ne poštuju odluke međunarodnih sudova

(Espreso/City magazine)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.