NAJVRELIJA POLITIČARKA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Njen BEZOBRAZNI PLES svi PAMTE, a sada je napravila novi POTEZ
Sana Marin, Foto: Profimedia

BIVŠA FINSKA PREMIJERKA

NAJVRELIJA POLITIČARKA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Njen BEZOBRAZNI PLES svi PAMTE, a sada je napravila novi POTEZ

Marin, koja je 2019. postala najmlađi premijer Finske sa 34 godine, podnela je ostavku u aprilu nakon poraza na parlamentarnim izborima

Objavljeno: 11:41h

Bivša finska premijerkaSana Marin potpisala je ugovor sa šoubiz kompanijom "Range Media Partners". Ovaj upliv u industriju zabave predstavlja novu etapu u njenoj karijeri, nakon što je postala savetnik u Institutu Tonija Blera.

Marin je spremna da istraži mogućnosti u medijima i šoubizu, uključujući TV, film, audio i brend partnerstvo.

„Range Media Partners“, čiji klijenti uključuju holivudske zvezde kao što su Bredli Kuper, Tom Hardi i Kira Najtli, kaže da sarađuje sa „timom renomiranih lidera u industriji na obezbeđivanju izvođača i snimatelja, reditelja, pisaca, profesionalnih sportista i drugih za industriju zabave sa vrhunskim uslugama menadžmenta i reprezentacije“.

Ranije ovog meseca, Sana Marin se takođe pridružila Institutu Tonija Blera kao strateški savetnik. U toj ulozi će savetovati političke lidere o njihovim reformskim programima.

1 / 5 Foto: Vesa Moilanen / imago stock&people / Profimedia

Marin, koja je 2019. postala najmlađi premijer Finske sa 34 godine, podnela je ostavku u aprilu nakon poraza na parlamentarnim izborima. Njena Socijaldemokratska partija zauzela je treće mesto, iza Nacionalne koalicione partije desnog centra i Finske protiv imigracije.

Tokom svog premijerskog mandata, Marin se u jednom trenutku suočila sa ispitivanjem troškova za doručak , a zatim je u avgustu 2022. testirana na droge nakon što je u medije procurio snimak njenog plesa u noćnom izlasku sa prijateljima.

Bonus video:

00:27

Švedska i Finska podnele zahtev za članstvo u NATO

(Espreso/ Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.