OZLOGLAŠENA BRIGADA AL-KASAM NE ŽELI MIR! "Pogubićemo po jednog izraelskog zarobljenika svaki put kad..."
Foto: Profimedia

zastrašujuće

OZLOGLAŠENA BRIGADA AL-KASAM NE ŽELI MIR! "Pogubićemo po jednog izraelskog zarobljenika svaki put kad..."

Abu Obaida je dodao da Izrael mora biti spreman da "plati cenu" ako želi da zarobljenici budu vraćeni

Objavljeno:

Portparol oružane Brigade Al-Kasam, nakon današnjih pretnji da će "pogubiti jednog izraelskog zarobljenika svaki put kada Izrael izvrši vazdušni napad na civilnu zgradu bez izdavanja upozorenja", dodao je da pretnje ne mogu da nateraju grupu na pregovore.

Portparol Abu Obaida rekao je da Al-Kasam „neće pregovarati o pitanju zatvorenika dok je Pojas Gaze pod vatrom“ i rekao da „pretnje i pritisci“ neće uspeti da nateraju grupu na pregovore.

Abu Obaida je dodao da Izrael mora biti spreman da "plati cenu" ako želi da zarobljenici budu vraćeni.

Podsećanja radi, jedan o visokih zvaničnika Hamasa rekao je da je "Hamas otvoren za razgovore o mogućem primirju sa Izraelom, pošto je ostvario svoje ciljeve".

Musa Abu Marzuk je u telefonskom intervjuu za "Al Džaziru" rekao da je Hamas otvoren za "nešto od te vrste" i za "sve političke dijaloge" na pitanje da li je grupa spremna da razgovara o mogućem prekidu vatre.

Takođe je rekao da je Hamas zarobio "desetine" dvojnih državljana Izraela, uključujući i one sa ruskim i kineskim državljanstvom.

Bonus video: HAMAS JE AMERIČKO I IZRAELSKO ČEDO I OTRGLO SE ZBOG VOLJE NARODA! Perišić izneo šokantne tvrdnje: Napravljen je zbog OVOGA

07:43

HAMAS JE AMERIČKO I IZRAELSKO ČEDO I OTRGLO SE ZBOG VOLJE NARODA! Perišić izneo šokantne tvrdnje: Napravljen je zbog OVOGA

(Espreso/Al Džazira)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.