KADIROV POMNO PRATI SITUACIJU U GAZI, SAMO SE ČEKA TRENUTAK DA POVUČE POTEZ: Njegova poruka je JASNA, spreman je
Ramzan Kadirov, Foto: EPA-EFE/MIKHAIL METZEL/SPUTNIK/KREMLIN POOL

obratite pažnju

KADIROV POMNO PRATI SITUACIJU U GAZI, SAMO SE ČEKA TRENUTAK DA POVUČE POTEZ: Njegova poruka je JASNA, spreman je

Kadirov je naglasio da vrlo dobro zna kakva je situacija u Izraelu

Objavljeno:

Lider Čečenije Ramzan Kadirov oglasio se u ponedeljak povodom krvavog sukoba Hamasa i Izraela.

- Apelujem na međunarodnu zajednicu da bar jednom jednoglasno donese pravednu odluku o situaciji u Palestini. Apelujem na lidere muslimanskih zemalja, napravite koaliciju i pozovite one koje nazivate prijateljima, Evropu i ceo Zapad, da ne bombarduju civile pod izgovorom uništavanja militanata. Podržavamo Palestinu. I mi smo protiv ovog rata, koji, za razliku od drugih sukoba, može prerasti u nešto više - rekao je Kadirov u poruci koja je objavljena na svom kanalu na Telegramu.

Kadirov je naglasio da vrlo dobro zna kakva je situacija u Izraelu.

- Lično sam bio u Izraelu. Naša mirna delegacija je iskusila pokušaje otvorene provokacije iz prve ruke. Zato pozivam da se zaustavi kako rat, tako i svaki oblik eskalacije situacije. Naše jedinice su spremne da deluju kao mirovne snage za uspostavljanje reda i suprotstavljanje svim izazivačima problema ako je tako nešto potrebno - rekao je Kadirov.

Sukob Hamasa i izraelske vojske traje već tri dana. Više od hiljadu ljudi je nastradalo, a ima najmanje 4.000 ranjenih. Hamas je večeras zapretio da će početi da ubija izraelske zatvorenike ako Izrael ne prestane sa napadima na civilne mete u Gazi.

Bonus video: HAMAS JE AMERIČKO I IZRAELSKO ČEDO I OTRGLO SE ZBOG VOLJE NARODA! Perišić izneo šokantne tvrdnje: Napravljen je zbog OVOGA

07:43

HAMAS JE AMERIČKO I IZRAELSKO ČEDO I OTRGLO SE ZBOG VOLJE NARODA! Perišić izneo šokantne tvrdnje: Napravljen je zbog OVOGA

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.