SANDRA UPADA NA VENČANJA, JEDE, KRADE... Policija je stalno HAPSI, a gledajte samo gde je sakrila POSLEDNJI PLEN
Sandra Lin Henson, Foto: PrintScreen/ YouTube/ WREG News Channel 3

neverovatno

SANDRA UPADA NA VENČANJA, JEDE, KRADE... Policija je stalno HAPSI, a gledajte samo gde je sakrila POSLEDNJI PLEN

Sandra Lin Henson ponovo u žiži javnosti zbog krađa na svadbama

Objavljeno: 10:24h

Policija je tokom prošle nedelje uhapsila ženu koja se tereti da je tokom šest godina u tri savezne države upadala nepozvana na venčanja gde je sem što je jela i pila za džabe, od mladenaca krala svadbene poklone. Iako joj je izrečena kazna od pet godina zatvora, ona se i dalje nalazi na slobodi.

Sandra Lin Henson (57), optužena je za više krađa na svadbama u Misisipiju, Alabami i Tenesiju, gde je otuđila veću količinu novca u papiru, ali i platnih kartica iz torbica, saopštila je kancelarija šerifa iz okruga Pontotoka.

U Alabami ju je policija povezala s krađama na čak devet različitih venčanja, a njeni prvi pohodi zabeleženi su još 2017. godine.

Kako je rečeno, ona je već bila tražena u Alabami zbog istog dela, kada je privedena licu pravde nakon venčanja Leksi Loden i Brejdija Batlera u okrugu Pontotok.

Uhvaćena na delu u sobi za mladence

"Kada se Sandra okrenula u sobi za mladence, u rukama je držala parče torte, jela je mladenačku tortu“, rekla je Lorenova,, koja se prisetila kako je njena sestra uhvatila na delu Hensonovu na svom venčanju na farmi Lili Krik.

Ona je uhapšen 30. septembra i optužena je za sitnu krađu, ulazak na posed i remećenje mira, saopštilo je u ponedeljak šerifovo odeljenje.

Međutim, Hensonova je tada ubrzo izašla iz zatvora. Prošlonedeljno venčanje bilo je poslednje u nizu incidenata na venčanju koji su navodno povezani sa njom

"Koliko smo razumeli, ona je nekoliko puta optužena za upade i krađu na venčanjima", rekao je šerif. Leo Mask, dodavši da je ona ista dela činila i u drugim državama.

Hensonova je bila na uslovnoj slobodi u Misisipiju, gde je bila iza rešetaka zbog optužbi za provalu i veliku krađu, prema evidenciji državnog popravnog odeljenja.

Ukradene pare čuvala u brushalteru

Kako prenose američki mediji, ona je uhvaćena kada je u mladenačkom apartmanu uhvaćena kako pretura po poklonima i torbicama od strane mladine sestre. Da je u pitanju lopov, shvatila je nakon što ju je pitala sa čije strane je na venčanje, gde joj je Hensonova rekla da je sa mladine.

Nakon što Hensonova nije odgovorila na druga pitanja o venčanju, Batlerova je rekla da je njena sestra dobila pomoć od drugih članova porodice. Ubrzo je u sobu došao i organizator venčanja, kome je i priznala krađu.

"Kada joj je zapretio da će pozvati policiju, priznala je da je ukrala 200 dolara u gotovini“, rekla je u intervjuu Kristijan Džošlin, druga sestra Lodena Batlera, dodajući kako je Hensonova sakrila novac u grudnjaku.

Suočena sa optužbama, ona je novac izvadila i vratila.

Henson je tada izvukla 200 dolara iz njenog grudnjaka i vratila ga porodici, rekao je Loden Batler.

Kako je ispričala za američke medije Lodenova, čitav incident su krili od mladenaca do kraja venačanja. Ipak, pravi šok je nastupio kada su počeli da guglaju ime Sandre Henson. Naime, tom prilikom oni su saznali za druge slučajeve, te i da ona ima "titulu" najpoznatijeg padobranca na venčanjima, kada se radi o jugu Amerike.

Bonus video:

00:53

KRAĐA U BUTIKU U BEOGRADU

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.