OVAJ BAJDENOV SNIMAK ĆETE GLEDATI, NEĆETE TREPTATI! Predsednik Amerike se PARALISAO PRED KAMERAMA, šok (VIDEO)
Džo Bajden, Foto: EPA-EFE/Ron Sachs / POOL

ne prestaje da iznenađuje!

OVAJ BAJDENOV SNIMAK ĆETE GLEDATI, NEĆETE TREPTATI! Predsednik Amerike se PARALISAO PRED KAMERAMA, šok (VIDEO)

Predsednik SAD poručio novinarima da ne sme da odgovara na pitanja

Objavljeno:

Američki predsednik Džo Bajden izazvao je zabrinutost za svoje zdravlje nakon što se našalio da će upasti u nevolje ako mu neko iz medije postavi bilo kakvo pitanje.

Bajden je završavao govor, a onda je odbio da odgovara na bilo kakva pitanja novinara koji su se nalazili u Beloj kući.

"Bolje da ne započinjem da odgovaram na pitanja. Upašću u u nevolje", rekao je 81-godišnji Bajden, podigavši mikrofon tek na pola puta.

Bajden je zatim spustio mikrofon i ukočio se kao jelen ispred farova na oko 15 sekundi dok su mu novinari dovikivali pitanja.

On je tada promrmljao nešto što je bilo nečujno dok su svi izlazili iz prostorije.

Nekoliko sati kasnije, njegov neizbežni izborni protivnik Donald Tramp, 77, održao je energičan 20-minutni govor nakon pobede u 12 od 13 predizbornih izbora u Super utorak.

Američki predsednik Džo Bajden rekao je da su se glasovi miliona Amerikanaca "čuli" na jučerašnjim predizborima i da glasovi u njegovu korist pokazuju da biračko telo želi "da uzvrati na ekstremni plan Donalda Trampa da Ameriku vrati unazad", prenosi Bi-Bi-Si. .

Bajden je istakao dostignuća svoje administracije, uključujući poslove i plate, i rekao da je nacija sada suočena sa "jasnim izborom" da li da nastavi u istom pravcu ili da izabere svog protivnika na izborima 2024. godine.

Bonus video:

01:17

AMERIKA JE SLEPO PODRŽAVALA IZRAEL U SVEMU, ALI BAJDEN ČINI DRUGAČIJE POTEZE Kostić: Amerika neće načiniti radikalne poteze

(Espreso/Daily mail/Preneo: D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.