SLOMILA GA KAD MU JE TRAŽILA RAZVOD, ON ZABRANIO DA JOJ SE SPOMINJE IME: Ko je PRVI MUŽ Megan Markl? (FOTO)
Megan Markl, Foto: Profimedia

bivši muž vojvotkinje

SLOMILA GA KAD MU JE TRAŽILA RAZVOD, ON ZABRANIO DA JOJ SE SPOMINJE IME: Ko je PRVI MUŽ Megan Markl? (FOTO)

Supruga princa Harija udala se za svog prvog muža posle sedam godina veze, a potom se razvela samo 18 meseci kasnije

Objavljeno:

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa i supruga britanskog princa Harija, proteklih godina je jedna od najpominjanijih žena na svetu, a ne tako davno bila je samo simpatična glumica iz serije "Suits" o čijem se životu nije znalo mnogo, piše Glossy.

Tih dana, ona je živela u Kanadi, gde je snimala ovaj TV hit, a pre nego što je upoznala princa Harija bila je u jednom braku, zbog čega su mnogi sa zebnjom gledali reakciju britanske kraljevske porodice na njihovu vezu.

Megan Markl
Megan Marklfoto: Profimedia

Ona je 2004. godine počela da se viđa s američkim filmskim producentom Trevorom Engelsonom, s kojim je godinama bila u skladnoj vezi i živela, a potom su rešili da krunišu svoju ljubav brakom. Venčali su se na Jamajci, u gradu Oćo Rios, 16. avgusta 2011, a priredili su četvorodnevno slavlje na plaži.

Na dostupnim fotoografijama imali smo priliku da vidimo da je Megan nosila jednostavnu, dugačku belu haljinu sa srebrnim pojasom i puštenu kosu, dok je mladoženja bio u beloj košulji i pantalonama.

Na ostalim fotografijama, nastalim tokom svadbe, Megan je u još opuštenijem izdanju, u žutom bikiniju, a sa svojim suprugom i gostima je pila koktele i plesala do jutra.

Ipak, uprkos tome što je delovalo kao da je u pitanju ljubav za ceo život, samo osamnaest meseci kasnije, par je podneo zahtev za razvod. Kao razlog su u dokumentaciji navedene "nepomirljive razlike", a navodno je problem bila udaljenost – Megan je baš te godine u Torontu počela da snima seriju "Suits", gde je igrala ulogu Rejčel Zejn, dok je Trevor ostao u Kaliforniji.

Ipak, kasnije se pisalo da su se prvi problemi u njihovom odnosu pojavili i pre venčanja, tri sedmice ranije, kada je navodno Trevor sve vreme pio iz pljoske u jednom šou programu na televiziji, zbog čega se Megan razbesnela. Sve vreme mu je slala poruke da "spusti pljosku" i da izgleda "vrlo neprofesionalno", a navodno se osećala posramljeno.

Zvanično su se razveli 2013. godine, a nijedna strana nije proglašena krivom za propast braka.

– To nije bila prava veza za nju. Nakon razvoda osećala se osnaženo i jednostavno je nastavila dalje – izjavila je kasnije jedna Meganina prijateljica.

Ugovor o trudnoći

S obzirom na to da Megan Markl nikada – a posebno otkad je s princem Harijem – nije pominjala Engelsona i svoj prvi brak, mnogo je misterija i spekulacija, pa se tako pisalo da je ona od Trevora zahtevala da potpiše "ugovor o trudnoći", što je on (opet navodno) uradio bez prisustva advokata.

– Rekla je da je nešto potpisao, možda samo rukom pisano pismo zahvaljujući kojem je mogla da mu visi nad glavom – rekla je prijateljica vojvotkinje od Saseksa.

Marklova je navodno zahtevala da joj suprug potpisom garantuje da će platiti ličnog trenera i nutricionistu koji bi brinuli o njenom izgledu tokom trudnoće.

– To se dogodilo u vreme kada su razmišljali da zasnuju porodicu u nekom trenutku u budućnosti – ispričala je jednom prilikom Meganina prijateljica za "Dejli mejl" i dodala da je "Megan želela da bude sigurna da će ubrzo biti spremna da stane ispred kamere".

Nakon njihovog rastanka, Trevoru Englesonu navodno nije bilo lako.

– Dugo je Trevoru bilo teško. On je dobar momak, a Megan ga je slomila kad je tražila razvod. Kad je počela da se zabavlja s princem Harijem,on je ponovo bio skrhan jer je stalno podsećan na nju zbog publiciteta koji je dobio njihov brak, a potom i drama u intervjuu s Oprom. Ali sada je sve to u prošlosti – ispričao je nedavno anonimni izvor.

Producent se 2019. oženio dijetetičarkom i čuvenom naslednicom multimilionskog bogatstva Trejsi Karland, s kojom ima dve ćerke i živi idilično.

– Oni su vrlo bliska porodica i sjajan par. Trevor obožava svoju ženu i devojčice. Kad je s njima, neprestano se osmehuje – kaže neimenovani izvor blizak Engelsonu.

Ipak, i dalje je navodno ljut na Megan Markl, pa je tako svima oko njega zabranjeno da je pominju.

– Svako u Trevorom životu zna da ne sme da izgovara reč na M – kaže izvor, koji dodaje da producent misli da je vojvotkinji novac najvažnija stvar na svetu i drago mu je što je danas bogatiji nego ona.

– On je nastavio dalje i, na neki način, može se reći da ima bolji život nego Megan. Verovatno ima više novca nego ona u ovom trenutku, bavi se onim što voli i nije u fokusu medija. To je njegova ultimativna osveta – smatra njegov prijatelj.

Bonus video:

02:51

STRUČNJAK ZA GOVOR TELA IZANALIZIRAO MEGAN I HARIJA: On je delovao PRIRODNIJE, Megan kao da SKRIVA nešto (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Glossy / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.