CEO GRAD SE TRESAO: Jaka eksplozija odjeknula u centru Rima! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/Sky TG24

istraga u toku

CEO GRAD SE TRESAO: Jaka eksplozija odjeknula u centru Rima! (FOTO) (VIDEO)

Nekoliko medija prenelo je da je se eksplozija dogodila u blizini pošte, dok drugi prenose da je eksplozija odjeknula blizu zgrade UN u centru Rima
Objavljeno: 11:42h

Jaka eksplozija dogodila se jutros u centru Rima, prenosi RT. U eksploziji je oštećen jedan automobil, prenose loklani mediji.

Nema informacija o žrtvama. Forenzičari i policija su na licu mesta.

Nekoliko različitih izveštaja pojavilo se u lokalnim medijima o tačnoj lokaciji, piše RT. Italijanska "Republika" piše da je se eksploziji dogodila u ulici Marmorata u blizini pošte u centru grada, kao i da nema povređenih. List na sajtu navodi i da su eksplodirale dve improvizovane eksplozivne naprave na parkingu.

Nekoliko medija prenelo je da je se eksplozija dogodila u blizini pošte, dok drugi prenose da je eksplozija odjeknula blizu zgrade UN u centru Rima.

I drugi loklani mediji preneli su vest eksploziji navodeći uglavnom da je eksplodirao poštanski paket ili podmetnuta naprava. Informativni servis "Lučeverde", koji sarađuje sa gradskom policijom i auto-moto savezom, saopštio je da su u toku "tehničke provere" nedaleko od zgrade pošte.

U izveštajima se navodi da je eksplodirao poštanski paket ili podmetnuta naprava.

- Prema inicijalnim informacijama, oštećen je jedan automobil - objavio je list "Republika" na svom veb-sajtu.

Televizija RAI Uno prenosi reči očevica koji kaže da se vatra ne vidi na mestu incidenta, ali je eksplozija bila izuzetno jaka. Izvori iz polciije potvrdili su za RAI da povređenih nema i da je situacija pod kontrolom.

(Espreso.co.rs / RT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.