SILOVATELJ JE MRTAV GLADAN UPAO U PROVALIJU: Ovako su iz jame izvlačili ZVER SA KAVOSA (VIDEO)
Prilikom bega je upao u provaliju, Foto: Youtube printscreen

dolijao pravdi

SILOVATELJ JE MRTAV GLADAN UPAO U PROVALIJU: Ovako su iz jame izvlačili ZVER SA KAVOSA (VIDEO)

Čim je osumnjičeni video policajce i obalsku stražu, dao se bežati poslednjim atomima snage.

Objavljeno:

Serijski silovatelj, poznatiji pod nadimkom "Zver iz Kavosa", sinoć je uhapšen na ostrvu Krf , a objavljen je video kada ga vatrogasne ekipe izvlače iz rupe, gde je upao bežeći od organa reda.

- Prišli smo sa mora i onda smo se popeli na brdo. To područje je bilo veoma nepristupačno i trebalo nam je više od dva i po sata da spasimo 47-godišnjeg muškarca - rekao je načelnik vatrogasne brigade na Krfu Nikos Kolovos za APE-MPE, okarakterisavši ovaj poduhvat kao težak.

On je istakao da se uhapšeni nalazi u bolnici na ostrvu i da je pretrpeo prelome noge, rebara i kičme kao i hematom bubrega.

Ovaj begunac, koji se tereti za navodno silovanje Albanke (34), je u oblasti Lefkimi na Krfu sebi sagradio malu kolibu od drveta blizu plaže izigravajiući pustinjaka. Ali, glad i žeđ su ga primoravali da ide do plaže svaki dan, a koju ljudi vikendom često posećuju.

Jedan od lokalaca koji je juče bio na plaži ga je prepoznao i odmah obavestio policiju. Ekipe su brzo bile na mestu događaja.

Čim je osumnjičeni video policajce i obalsku stražu, dao se u beg poslednjim atomima snage.

Dok je bežao, upao je 30 metara duboku provaliju povredivši se, bio je svestan i komunicirao sa nadležnima. Tim vatrogasaca se uključio u akciju spasavanja koja je trajala skoro tri sata a begunac je prevežen u bolnicu gde ga nadziru organi reda.

Ko je on?

On je ranije, tačnije 2013. godine osuđen na 53 godine zatvorske kazne jer je silovao šest žena, uključujući i turistkinje iz Velike Britanije.

Avgusta prošle godine je privremeno pušten na slobodu.

Jedna Albanka ga je, početkom maja, optužila za kidnapovanje i da ju je silovao. Nju su, pre dve nedelje pronašli u jednoj pećini gde ju je navodno silovatelj zatočio i odakle je pobegla. Albankin partner je policajcima kazao da su noć ranije upoznali tog silovatelja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.