OKUPACIJA KUĆE NAUČNICE SA FLORIDE: Ne plašim se da kažem ISTINU O KORONI!
Istina na videlo, Foto: Printscreen/Youtube

hrabro

OKUPACIJA KUĆE NAUČNICE SA FLORIDE: Ne plašim se da kažem ISTINU O KORONI!

"Očekivala sam kritike vlasti, ali ne i oružani upad u moju rođenu kuću"

Objavljeno:

Rebeka Džouns, američka naučnica koja je u maju dobila otkaz nakon što je podnela žalbu uzbunjivača, iznoseći svoje optužbe da su zvaničnici vršili pritisak na nju da cenzuriše i menja podatke, kako bi celokupnu situaciju pandemije učinila pozitivnijom.

Početkom decembra, njen dom u Talahasiju, bio je okupiran federalnom policijom, prilikom čega joj je oduzeta sva oprema i lični mobilni telefon, uz optužbe da je ilegalno pristupala podacima Ministarstva zdravlja. Ovo je usledilo nakon što je Rebeka osnovala vebsajt "COVID akcija" i koristila ga kao platformu za deljenje stvarnih podataka koroni i pravih informacija u ovim "agresivnim, anti-naučnim vremenima".

Rebeka se, takođe, obraća potencijalnim uzbunjivačima, kao i svima onima koji su tokom farse vezane za pandemiju otpušteni s posla, da hrabro istupe i da ne dopuste da strah stane na put njihovoj moralnoj potrebi da budu iskreni.

"Ova otkrića o opstrukciji države zauvek će promeniti našu demokratiju, a ja ću i dalje govoriti istinu i deliti informacije o koronavirusu i pitanjima životne sredine; nikada neću dozvoliti čoveku tako lišenom empatije i humanosti da mi utiša glas“, zaključuje Rebeka Džouns referirajući na Rona DeSantisa, guvernera Floride.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Huffpost.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.