Kineski Džek Trbosek uhvaćen posle 30 godina! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Bullet Point News

priznao je zločine

Kineski Džek Trbosek uhvaćen posle 30 godina! (VIDEO)

Serijski ubica koji je, zbog načina na koji je osakatio i ubio 11 žena, poznat kao "Kineski Džek Trbosek", uhapšen je 30 godina nakon što su počela njegova krvava ubistva.
Objavljeno:

Gao Čengjong (52) priznao je da je između 1988. i 2002. počinio 11 ubistava u provinciji Gansu i susednoj oblasti Unutrašnja Mongolija, saopštilo je kinesko Ministarstvo za javnu bezbednost, prenosi britanski "Dejli mejl".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Uhapšen je u prodavnici namirnica koju vodi sa suprugom u Baijinu, u severozapadnoj provinciji gde su zločini i počinjeni.

Gao je optužen da je pratio mlade žene u crvenoj odeći kako bi ih silovao i ubio. Mnogima je prerezao vrat i iskasapio njihova tela. Nekima je izvadio reproduktivne organe. Njegova najmlađa žrtva imala je samo osam godina.

"Osumnjičeni je seksualno perverzna osoba i mrzi žene", saopštila je policija 2004, kada su prvi put povezali zločine i ponudili nagradu od 200.000 juana (30.000 dolara) za informacije koje će dovesti do njegovog hapšenja. Tada je takođe saopšteno da je u pitanju "osobenjak i asocijalna, ali strpljiva osoba".

Gao je identifikovan nakon što je njegov rođak stavljen u kućni pritvor u Baijinu zbog sitnijeg zločina, a njegov DNK analiziran.

Policija je zaključila da je u srodstvu sa ubicom koga jure 28 godina, a Gaov DNK se poklapao sa genetskim materijalom ubice. Za sada nema objašnjenja zašto su ubistva prestala 2002.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.