OGLASIO SE MARKO SA BILBORDA NAKON ŠTO MU SE MAJKA IZVINILA I ČESTITALA JAVNO: "Kao i uvek je ispunila obećanje"
Bilbord, Foto: Printscreen/Twitter/@Ceca2103

hit

OGLASIO SE MARKO SA BILBORDA NAKON ŠTO MU SE MAJKA IZVINILA I ČESTITALA JAVNO: "Kao i uvek je ispunila obećanje"

Marko je, kako priča, ranije dato obećanje svoje majke više shvatao kao šalu.

Objavljeno: 15:38h

Marko Majkić koji se našao u žiži interesovanja zbog bilborda na kojem mu je majka uputila izvinjenje i čestitala završetak fakulteta, oglasio se prvi put za medije. Bio je, kaže, jako iznenađen kada je svoju fotografiju iz detinjstva, uz majčine reči podrške ugledao na, sada svima poznatom, bilbordu na Dedinju.

Ipak, dodaje i da je zahvalan na tome što je njegova majka Dijana ispunila svoje reči.

Marko je, kako priča, ranije dato obećanje svoje majke više shvatao kao šalu.

- Bio sam jako iznenađen kad sam ugledao bilbord, nisam to očekivao, iako je mama jednom prilikom spomenula da će se javno izviniti ako ikada završim fakultet, i to baš putem bilborda. U tom trenutku nisam to ozbiljno shvatio, više kao šalu, ali mama je kao i uvek ispunila svoje obećanje i iznenadila me - kaže Marko za Telegraf.rs.

Dodaje da je zahvalan majki Dijani što je njegov vetar u leđa koji ga je podsticao da ostane istrajan u svemu, pa tako i u studijama.

- Hvala joj na tom lepom gestu, ali i za to što je uvek bila velika podrška i moj vetar u leđa za mnoge stvari u životu. Samo treba biti istrajan i nikada ne odustati, upornost se na kraju uvek isplati - poručio je Marko svima.

Podsećamo, u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića na Dedinju osvanuo je bilbrod na kojem je majka uputila javno izvinjenje svom sinu.

- Izvinjavam se sinu Marku što nisam verovala da će završiti fakultet. Čestitam sine, nebo je granica. Mama Dijana - glasi poruka.

Nakon ove objave, prvi put za medije i to za Telegraf.rs, oglasila se majka Dijana koja se javno, na bilbordu, izvinila svom sinu Marku i otkrila kako je došlo do toga.

Obećala mu je da će mu se, kada diplomira na Ekonomskom fakultetu, koji je pohađao, javno izviniti i to ni manje ni više nego putem bilborda. Dijana je ispričala kako i zašto je došlo do ovog obećanja.

- Marko je studirao Ekonomski fakultet, a tokom školovanja se zaposlio i pauzirao studije. Nije da mu je nešto predstavljalo problem na fakultetu, nego ga je posao poneo jer se tokom studija zaposlio i faktički je pauzirao neko vreme - priča Dijana.

Gubeći veru da će studije ikada privesti kraju dala mu je obećanje.

- Studirao je 12 godina Ekonomski fakultet u Beogradu i rekla sam mu "ako ga završiš ja ću ti se javno izviniti i to postaviti na bilbord. I zaista, kada je on ispunio svoje obećanje, ispunila sam ga i ja - rekla je Dijana.

Kako kaže, na svog sina je ponosna, a sada ima razlog za duplo slavlje jer se Marko uskoro ženi.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.