BEOGRAĐANKA KRENULA DA ŽIVI SA DEČKOM, PA OSTALA U ČUDU KADA JE VIDELA ŠTA KOMŠIJE RADE: "U životu nisam videla..."
Zgrada/Ilustracija, Foto: Aleksa Petrović

iznenadila se

BEOGRAĐANKA KRENULA DA ŽIVI SA DEČKOM, PA OSTALA U ČUDU KADA JE VIDELA ŠTA KOMŠIJE RADE: "U životu nisam videla..."

Dok su joj mnogi pisali da takvim navikama u većim zgradama nema načina stati na put, drugi su je savetovali raznim tehnikama koje su kod njih urodile plodom

Objavljeno:

Početak zajedničkog života s dečkom kod jedne Srpkinje nije krenuo onako kako je zamišljala, jer su ovaj važan životni korak pokvarile nove komšije u zgradi - kako je rekla, svojim neurednim načinom života.

Srpkinja, koja se u anonimnoj objavi obratila korisnicima Redita priznala je da ne zna na koji način da reši problem sa komšijama koji konstantno bacaju đubre i smeće, kako kroz prozor direktno njoj na terasu, tako i oko zgrade. Zbog svega tvrdi da tolike količine đubreta dugo nije videla.

"Živimo u Beogradu, u soliteru sa 20 spratova koji delimo sa neurednim komšijama. Toliko đubreta u životu nisam videla. Bacaju svakojaka sra*a sa terasa pa često upadne na našu, a o štroki oko zgrade da ne pričam.

Zgrada/Ilustracija
Zgrada/Ilustracijafoto: Aleksa Petrović

Saksije su nam često pune krvavih maramica, ljuski od jaja, komada hleba, omota od čokoladica, tabli lekova... nema teoretske šanse da budemo sigurni ko baca ali najverovatnije ovi odmah iznad nas. Tu izgleda živi neki matori deda i sumnjam da ima smisla raspravljati se sa njim.

Predsednica kućnog saveta kaže da polepimo po zgradi obaveštenje da se ne baca đubre... Da li ste ikada zvali komunalnu zbog ovakvih problema? Negde pročitah da daju rok od par dana da se očisti oko zgrade a nakon toga pišu kaznu. Koliko je realno da urade išta korisno?", pitala se ona na kraju svoje objave.

"Šta ćeš u soliteru crna ženo?"

Smeće/Ilustracija
Smeće/Ilustracijafoto: RINA

Dok su joj mnogi pisali da takvim navikama u većim zgradama nema načina stati na put, drugi su je savetovali raznim tehnikama koje su kod njih urodile plodom.

"Ja sam to rešio tako što sam postavio stari telefon na balkon na način da sam ga zalepio na drvenu letvu da tačno snima prema gornjim spratovima, odakle je komšinica skoro svako jutro istresala krpe, deke, uglavnom sranja, najgadniju prašinu i šta sve ne, što je ulazilo meni kroz otvoren prozor. I kad sam je snimio kako to istresa, otišao joj odmah na vrata, i servirao jednu jutarnju kaznu... Studentarija neka bila, nisu više ludovali", "Ja volim, tamo u ponoćnoj šetnji, da se dernjam na kuče ispod takve zgrade 'dobro ako su oni seljaci pa bacaju đubre kroz prozor, ne moraš i ti biti seljanka da ga sad jedeš'", "Kakav ranč prokletih", "Šta tražiš crna ženo u soliteru sa 20 spratova?", pisali su joj oni.

Bonus video:

02:27

SVAKA ZGRADA ĆE BITI RANGIRANA PO KVALITETU I VREDNOSTI Kuronski: Ulaganje u izolaciju nekretnina isplatiće sa za 4-5 godina

(Espreso/Blic/Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.