10 genijalnih načina kako da vas Bus Plus nikad ne uhvati! Pratite uputstva! (FOTO) (GIF)

za sve koji neće kaznu

10 genijalnih načina kako da vas Bus Plus nikad ne uhvati! Pratite uputstva! (FOTO) (GIF)

Da se više ne biste štrecali na svako otvaranje vrata autobusa ili poleteli ka čitaču jer tripujete da je kontrola ušla, nudimo vam 10 najboljih načina kako da prođete nekažnjeno
Objavljeno: 10:32h

Da li svakodnevno koristite gradski prevoz, a nemate kartu? Nerviraju vas Bus Plusovci koji vam skaču za vrat i pišu kazne? Šta sve može da vam se desi ako ne otkucate Bus Plus? (MEME) A dosadni aparat koji ponavlja: " Molimo vas, očitajte vaše karte"?

Da se ne biste više štrecali na svako otvaranje vrata autobusa ili leteli ka čitaču jer paranoišete da je kontrola ušla, nudimo vam 10 najboljih načina kako da prođete nekažnjeno, iako kod sebe nemate kartu. 1. Skinite se goli! Kad vam kontola uleti u bus, jednostavno ustanite, recite da kod sebe nemate ništa, a onda se skinite goli da to i dokažete. Šokiraćete ih, to je sigurno. Verovatno će pomisliti i da niste normalni, pa će otići uz misli: "Bolje da s budalom nemam posla".
Pazite samo da vas ne vide policajci. 2. Pravite se gluvi! To uvek pali. Kad vam se obrate mašite rukama uz sleganje ramena. Možda ćete izgledati čudno, ali poenta je da ih zaobiđete, zar ne? 3. Tražite vi njima kartu! Voze se isto kao i vi. E, pa gde je njihova karta? Ovo pitanje će ih u najmanju ruku zbuniti.

4. Pretvarajte se da ste mrtvi! Bacite se na pod i ne mrdajte
Možda je malo morbidno, ali bolje da na trenutak umrete nego da platite. 5. Pričajte izmišljenim jezikom! Pokušajte s klingonskim, a ako ne uspe, lupajte šta god vam padne na pamet.
6. Otmite im aparat uz reči: "Neću da mi udarite 'žig zveri'! Dole globalizam!"
Filip Plavčić
7. Šapnite im: "U redu je, ja sam iz Službe".
Može da bude neprijatno drugim putnicima. 8. Zavucite lagano ruku u unutrašnji džep jakne i napravite facu Veljka Ražnatovića.
9. Počnite da pevate "Hej Sloveni", ali povremeno ubacite i koju četničku konotaciju!
10. Naručite espreso i čašu vode i zapretite da ćete se žaliti na uslugu ukoliko mleko bude prokislo.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.