SVI BRUJE O OVOJ ZALJUBLJENOJ ČAČANKI: Pojavio se nesvakidašnji BILBORD sa LJUBAVNOM PORUKOM (FOTO)
Bilbord, Foto: RINA

LJUBAV JE U VAZDUHU

SVI BRUJE O OVOJ ZALJUBLJENOJ ČAČANKI: Pojavio se nesvakidašnji BILBORD sa LJUBAVNOM PORUKOM (FOTO)

Njen potez izazvao je pozitivne reakcije kod svih

Objavljeno:

Dok svakodneno na bilbordima možete da vidite reklame za sladolede, nameštaj i svašta nešto još, jedan bilbord postavljen u Čačku mnoge je ostavio bez teksta.

Najlepša poruka ljubivi ispisana je na njemu i svima je izmamio blagi osmeh na licu tokom ovog vrelog tropskog dana.

Jedna Čačanka odlučila je svojoj ljubavi da čestita rođendan na neobičan način i postavila je bilbord na kom je ispisana čestitka.

1 / 3 Foto: RINA

- Za pravu ljubav je potrebna hrabrost. Rekli smo zauvek, zar ne? A, ja tebi uz našu pesmu od Lexington benda Dugujem ti sebe, želim srećan rođendan, znaš ko te voli najviše, želela je da poruči ova zaljubljena Čačanka čiji identitet je poznat redakciji agencije RINA, ali je ona ipak želela da ostane anomina.

Njen potez izazvao je pozitivne reakcije kod svih koji su ovaj bilbord videli, a ona je svoj potez objasnila time da je ljubav pokreće i da je za voljenu osobu spremna sve da učini.

- Cenite život, samo je jedan. Ja sam neko ko sebe daje u svemu 100 posto maksimalno, i kad volim - volim svim srcem, i nek svi stanu protiv mene ja sam uporna i ne odustajem, izjavila je ova ova zaljubljena Čačanka.

Bonus video:

03:45

LEPA JOVANA STUDIRA ARHITEKTURU, ALI NJENA LJUBAV SU KAMIONI! Kad sedam za volan, sređujem se kao za izlazak: OVO MI NAJČEŠĆE KAŽU

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.