VEŠTAČKA INTELIGENCIJA OTKRIVA OKO ČEGA SE SRBI NAJVIŠE SVAĐAJU: Ovi odgovori gađaju PRAVO U METU, da li je REALNO?
Zastava Srbije, Foto: Dado Đilas

šok

VEŠTAČKA INTELIGENCIJA OTKRIVA OKO ČEGA SE SRBI NAJVIŠE SVAĐAJU: Ovi odgovori gađaju PRAVO U METU, da li je REALNO?

Da li ste se nekad zapitali oko čega se Srbi najviše svađaju?

Objavljeno:

Srbi su poznati po gostoprimstvu i srdačnosti, te se često mogu čuti komentari stranaca da se u našoj zemlji osećaju prelepo. Takođe, sve rade srčano, ali je čuven i njihov inat. Međutim, kada su u pitanju odnosi meštana, tu se dešavaju brojne situacije, te neretko izbijaju velike svađe između komšija, ali i u okviru porodice.

Evo šta je veštačka inteligencjia navela kao glavne razloge oko kojih se Srbi svađaju:

Veštačka inteligencija
Veštačka inteligencijafoto: Kheng Ho Toh / Panthermedia / Profimedia

ISTORIJA

Istorija Balkana je često kontroverzna i složena, sa različitim tumačenjima događaja, uloga i odgovornosti. Balkanski ratova, Prv i Drugi svetski rat, raspad Jugoslavije i ratov devedesetih godina često su predmet polemika.

KOSOVO

Pitanje Kosova je jedno od najosetljivijih pitanja u Srbiji i celom regionu. Status Kosova kao nezavisne države ili kao teritorijalnog dela Srbije izaziva strastvene reakcije i duboke podele.

RELIGIJA

Srbi su većinski pravoslavni hrišćani, a pitanja vezana za crkvene strukture, odnose sa drugim verskim zajednicama i verske praznike, običaje, takođe, mogu izazvati diskusije.

Gračanica
Gračanicafoto: Filip Plavčić

POLITIKA

Kao i u većini država, politika je često izvor nesuglasica. Različiti politički stavovi, stranke i političke opcije mogu izazvati duboka neslaganja.

NOVAC

Oko finansija uvek mogu nastati problemi, posebno kada su dugovanja među Srbima u pitanju. Zbog toga izbijaju veliki skandali koji dižu buru u čitavoj zemlji.

NACIONALIZAM

Nacionalizam i pitanja nacionalnog identiteta mogu izazvati nesuglasice, posebno kada se tiče odnosa prema drugim narodima, teritorijalnim zahtevima i sličnim pitanjima.

MEDIJI

Različite medijske interpretacije događaja i političkih stavova mogu izazvati nesuglasice u vezi sa tim šta se tačno dešava i kako se događaji prezentuju javnosti.

Bonus video:

08:40

DA LI ĆE I SVEŠTENIKE ZAМЕNITI VEŠTAČKA INTELIGENCIJA?

(Espreso / Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.