OTIŠAO DA UZME LEKOVITU VODU, PA MU SE IZGUBIO SVAKI TRAG: Pet meseci od nestanka Lale iz Pirota
Lala Golubović, Foto: Privatna arhiva

misteriozni nestanak

OTIŠAO DA UZME LEKOVITU VODU, PA MU SE IZGUBIO SVAKI TRAG: Pet meseci od nestanka Lale iz Pirota

Lala Golubović iz Pirota nestao je 1. maja i od tada mu se gubi svaki trag

Objavljeno:
Miloš Dojčinović

Lala Golubović (74) iz Pirota je tog 1. maja izašao iz kuće i krenuo ka Dag-banjici kako bi uzeo lekovitu vodu na preporuku dermatologa. Ništa nije ukazivalo da se on kući neće vratiti do današnjeg dana. Njegov nestanak je porodica prijavila 2. maja, ali od Lale ni nakon pet meseci nema ni traga ni glasa.

"Preporučeno mu je od strane dermatologa da ode do Banjice i uzme lekovitu vodu budući da je imao problem sa kožnim bolestima. Baš tog 1. maja, Lala je ujutru krenuo iz kuće, kupio je osnovne namirnice i uzeo je jednu torbicu i od tada mu se gubi svaki trag. Nije se vratio kući i nestao je. Odmah smo njegov nestanak prijavili sutradan 2. maja", priča njegov zet Saša Đorđević.

Kako tvrdi Saša, oni nemaju ideju gde bi Lala mogao biti nakon pet meseci potrage za njim. Pretraživali su prostore i rute kojima je šetao, ali bez uspeha, nisu pronašli niti jedan jedini trag koji bi vodio ka njegovom pronalaženju.

Lala Golubović
Lala Golubovićfoto: Privatna arhiva

"Nemamo ideju gde bi on mogao biti. Ne znamo ni gde više da idemo i da pretražujemo prostor. Sve smo uradili što je bilo u našoj moći, ali to je gubljenje vremena. On je najčešće šetao po gradu. Nikada nije išao van Pirota. Navodno je zadnji put viđen na Keju i od tada počinje misterija oko njegovog nestanka".

Od policije nisu dobili nikakve informacije. Niti su uspeli da sami saznaju nešto. Zbog svega toga boje se najgoreg scenarija.

"Plašim se najgoreg scenarija, svašta mi pada na pamet. Naslušao sam se raznih stvari što se tiče nestanka ljudi. Na kraju se završavalo tako što su ih pronalazili na skroz drugim mestima, na koja niko nije mogao ni da pretpostavi da bi tamo mogli biti pronađeni. Od policije nismo dobili nikakve informacije. Niti smo mi kao njegova porodica uspeli da saznamo nešto, niti rodbina, niti komšiluk", objašnjava Saša.

Kako kaže, njegova supruga, Lalina ćerka je zbog nestanka oca u jako lošem stanju i s vremena na vreme se seti svog oca koga još uvek ne može da pronađe.

"Moja supruga se s vremena na vreme priseti svog oca i jako joj je teško. Nije joj lako zbog oca. Nadamo se da ćemo ga pronaći makar da možemo da ga sahranimo kako dolikuje jednom čoveku", završava Saša.

Lala je na sebi imao crnu jaknu i trenerku, kao i duboke cipele.

Bonus video:

02:32

Tačno ovde je nestao Matej Periš

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.