Proslavite praznike uz 30-dnevni besplatan probni period Rakuten Viber premijum servisa
ViberPlus, Foto: Promo

VIBER

Proslavite praznike uz 30-dnevni besplatan probni period Rakuten Viber premijum servisa

Viber Plus sada je dostupan svim korisnicima Vibera u Srbiji, kojima je na raspolaganju besplatan probni period od 30 dana od dana aktivacije

Objavljeno:

U susret praznicima, Rakuten Viber, globalni lider u glasovnoj komunikaciji, omogućio je 30-dnevni besplatan probni period svog premijum pretplatničkog servisa za sve korisnike u Srbiji, kako bi uživali u personalizovanom iskustvu četovanja tokom perioda proslava!

Ovu ponudu mogu da koriste svi koji imaju aktivan Viber nalog (verziju 21.5 ili noviju) i broj registrovan u Srbiji (+381) i njima će premijum servis biti besplatan prvih 30 dana od dana aktivacije. Na ovaj način potencijalni pretplatnici imaće priliku da istraže ekskluzivne funkcionalnosti Viber Plus, poput nevidljivog režima, čitanja glasovnih poruka, četa sa podrškom, imaće specijalni bedž, jedinstvene ikonice aplikacije, neograničene stikere – i sve to bez reklama.

Nevidljivi režim, trenutno najpopularnija opcija među pretplatnicima u Srbiji, omogućava vam da vidite onlajn statuse i izveštaje o dostavi i čitanju poruka, bez otkrivanja sopstvenog statusa, čime vam se garantuje privatnost i sloboda. Opciju Glas-u-tekst korisnici su već prepoznali kao jednu od najvrednijih, jer omogućava korisnicima da saznaju šta je rečeno u glasovnoj poruci i kada nisu u mogućnosti (ili ne žele) da je preslušaju - jednim klikom izrečeno postaje ispisano. Iskustvo bez reklama omogućava neometanu komunikaciju, eliminišući oglase trećih strana koji iskaču. Uz premijum servis Rakuten Vibera direktan čet sa podrškom omogućiće vam neposrednu podršku i brzo rešenje bilo kakvih pitanja ili tehničkih problema koji su možda nastali. Specijalni bedž i jedinstvene ikonice omogućavaju korisnicima da personalizuju aplikaciju i istaknu se. Konačno, uz besplatan pristup svim stikerima koji se inače plaćaju, korisnici mogu da se kreativnije i živopisnije izraze i komuniciraju bez ograničenja.

1 / 4 Foto: Promo

“Rakuten Viber posvećen je tome da korisnicima ponudi servise izuzetne vrednosti", kaže Daniela Ivanova, direktorka razvoja ove kompanije za CEE region. "Ovaj 30-dnevni probni period na naš premijum pretplatnički servis prilika je za korisnike u Srbiji da isprobaju nove funkcionalnosti koje Rakuten Viber omogućava i uživaju u superiornom iskustvu komuniciranja tokom praznika."

Besplatan probni period dostupan je svim korisnicima koji imaju verziju aplikacije Rakuten Viber 21.5 ili noviju i to 24 časa od trenutka preuzimanja novije verzije. Da biste počeli svoj 30-dnevni besplatni probni period, otvorite svoju Rakuten Viber aplikaciju, idite na “Još” i potom odaberite Viber Plus.

Važe Viberovi Uslovi i Pravila. Kompanija zadržava pravo da izmeni, otkaže i/ili ograniči ovu ponudu po sopstvenom nahođenju i u bilo koje vreme. Nakon isteka besplatnog probnog perioda od 30 dana, vaša pretplata će biti automatski obnovljena za 232 RSD/1,99 evra mesečno, osim ako je ne otkažete preko prodavnice aplikacija. Možete otkazati u bilo kom trenutku na Google Play i App Store.

Za više informacija, posetite https://lp.viber.com/viberplus_rs

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.