Pokažite svoje barmenske veštine na Badel Masterclass takmičenju i osvojite 30.000 evra
Foto: Promo

SJAJNO!

Pokažite svoje barmenske veštine na Badel Masterclass takmičenju i osvojite 30.000 evra

Prvi put u Srbiji – ne propustite prijave do 16. februara na najveće regionalno takmičenje barmena

Objavljeno:

Za sve strastvene i kreativne barmene koji žele da pokažu svoje izvanredne veštine u poslu, najveće regionalno takmičenje barmena Badel Masterclass prilika je koja se ne propušta! Takmičari će pokazati svoje barmenske veštine na najuzbudljivijem i najvećem barmenskom takmičenju u regiji koje će testirati znanje, veštine i strast prema svijetu pića. Pored mogućnosti razmene znanja i iskustva, pobedniku, koji se bira iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Srbije i Crne Gore garantuje se fantastična novčana nagrada od 30.000 evra. Pored glavne nagrade, pobednik postaje Badelov brend ambasador. Za drugo mesto garantovano je 4.000 evra, dok je nagrada za treće mesto na takmičenju 2.000 evra.

Promo
foto: Promo

Prijave traju do 16. februara, a vredan nagradni fond mnogima će biti podstrek da se prijave. Prijave su otvorene za sve koji ispunjavaju uslove iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije, a svi iz Crne Gore se mogu prijaviti na konkurs u Beogradu. Pravila i uslovi učešća dostupni su na linku Badelmasterclass.com. Nakon provere uslova učešća, svi punoletni kandidati sa prebivalištem u zemlji u kojoj se prijavljuju trebaju da popune informacije o pristupu na Badel Masterclass stranici na linku.

Promo
foto: Promo

Badel Masterclass će se održati kroz tri uzbudljiva kruga. Prvi krug se sastoji od onlajn provere teorijskog znanja i održaće se već 18. februara na sajtu www.badelmasterclass.com nakon provere prijava. 20 takmičara koji odgovore na najviše tačnih pitanja i u najkraćem vremenskom roku, jer se poeni dobijaju i za brzinu odgovora, ide u dalje kvalifikacije. Drugi krug biće održan u pet gradova – Zagrebu, Beogradu (takmičari iz Srbije i Crne Gore), Ljubljani, Sarajevu i Skoplju, a svaki grad ugostiće najbolje barmene i dalje se takmiči po 20 kandidata sa najviše poena iz prvog kruga. Ukupno 100 takmičara imaće priliku da pokaže svoje umeće na regionalnom nivou. Treći finalni krug takmičenja okupiće najuspješnije iz drugog kruga. Finale će se održati u Zagrebu od 8. do 16. aprila, a u finalnom krugu nastupiće kandidati iz svih zemalja iz drugog kruga koji će se takmičiti za pobjedu i nagradu od 30.000 evra koja ide najbolje ocenjenom takmičaru.

1 / 4 Foto: Promo

Pridružite se najvećem regionalnom takmičenju barmena i pokažite zašto ste najbolji u svom poslu. Prijavite se danas i budite spremni da osvojite osvojiti srca sudija i publike svojim neverovatnim talentom i znanjem! Više na badelmasterclass.com

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.