KRISTINA U NOVOM SADU PRONAŠLA KOVERTU SA VELIKOM SUMOM: Našla vlasnika, a onda joj se SREĆA OSMEHNULA
Novi Sad, Foto: Printscreen/Youtube/kanal9tvns

Novi Sad

KRISTINA U NOVOM SADU PRONAŠLA KOVERTU SA VELIKOM SUMOM: Našla vlasnika, a onda joj se SREĆA OSMEHNULA

Kada je Kristina vratila kovertu sa novcem vlasniku, čovek je bio jako ganut

Objavljeno:

"Našla sam kovertu sa novcem u centru, između Ulice Laze Telečkog i Mite Ružića", početak je objave Kristine iz Novog Sada koja je fotografiju koverte objavila na grupi "Novosađanke" na fejsbuku, a za Telegraf.rs opisala je susret sa vlasnikom novca.

Naime, Kristina je na fejsbuk grupi objavila da je pronašla kovertu sa novcem i u nameri da dođe do vlasnika istakla je da onaj ko se bude javio mora znati tačnu sumu u njoj.

- Našla sam kovertu sa novcem u centru, između Ulice Laze Telečkog i Mite Ružića. Na koverti ne postoje nikakvi podaci, osim što piše Roman.Jedini način kako ću znati čiji je novac je taj što će onaj koji ga je izgubio, reći tačnu sumu - napisala je Kristina.

Koverta
Kovertafoto: Profimedia

Ubrzo se Kristini javlja vlasnik koverte a ona za naš portal otkriva kako je izgledao njihov susret.

- Kada sam se čula sa vlasnikom, čovek je bio jako ganut. Po našem dogovoru videli smo se oko 17 časova i predala sam mu novac, a on je mene častio sa 50 evra. Nije mi ništa rekao o nameri u vezi novca, ali je bio vidno ganut. Ipak je u pitanju bilo puno novca i razumem da mu nije bilo baš do priče - priča Kristina.

Kako kaže, kada je videla sumu koja je bila u koverti, koja je inače bila nasred trotoara, prvo što je pomislila jeste "Bože, pomozi, da nađem vlasnika", i tako je i bilo.

Bonus video:

00:28

SBPOK na Batrovcima u mercedesu pronašao 10 kilograma KOKAINA

(Espreso/Telegraf/Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.