SEOBA SRBA - NEPREGLEDNE KILOMETARSKE KOLONE: Sve je krcato, nema prolaza ni za IGLU, POGLEDAJTE! (VIDEO)
Saobraćajne gužve, Foto: Printscreen/Instagram/Serbia Live Beograd

saobraćajne gužve

SEOBA SRBA - NEPREGLEDNE KILOMETARSKE KOLONE: Sve je krcato, nema prolaza ni za IGLU, POGLEDAJTE! (VIDEO)

Seoba Srba sa odmora u glavni grad je počela

Objavljeno:

Seoba Srba sa odmora u glavni grad je počela, a na magistralnom putu koji povezuje Zlatibor i Čačak od popodnevnih časova registrovane su velike saobraćajne gužve. Vozila su zarobljena u kilometarskim kolonama, a putovanje do kuće se im višestruko produžilo.

Krenuli smo pre skoro pola sata i nismo ni bližu Užica, deonicu koju je trebalo da pređemo za svega desetak minuta još nismo prešli. Sada u kolonama milimo i nema ni naznaka da ćemo pre mraka stići do prestonice. Samo da stignemo nekako do autoputa i Bog da nas vidi - rekao je za Rinu Ivan Rabrenović iz Beograda koji je prvomajske i vaskršnje praznike proveo na najposećenijoj planini u Srbiji, na Zlatiboru.

Na naplatnim rampama na auto-putu Miloš Veliki tokom dana nisu zabeležena veća zadržavanja, nema gužvi u saobraćaju. Ipak, velike gužve su registrovane na pumpi koja se nalazi na auto-putu u smeru ka Beogradu.

Gužva na Bubanj potoku

Kako se vidi na slikama objavljenim na društvenim mrežama, na naplatnoj rampi Bubanj potok je takođe pojačana frekvencija vozila, a kako prenosi instagram profil "serbialive_beograd", formirala se kolona vozila dugačka jedan kilometar.

Naplatna rampa ka Beogradu gužva 1 km. Bubanj potok - navodi se na već pomenutom profilu.

Bonus video:

00:23

Saobraćajna nezgoda nedaleko od Pećinaca

(Espreso/RINA/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.