ANA VOLŠ PLANIRALA DA KUPI SKUPOCENI AUTO? Isplivale nove INFORMACIJE, koga je htela da POČASTI? (FOTO)
Ana Volš, Foto: Printscreen/bringatrailer.com, Društvene mreže

HTELA DA KUPI PORŠE?

ANA VOLŠ PLANIRALA DA KUPI SKUPOCENI AUTO? Isplivale nove INFORMACIJE, koga je htela da POČASTI? (FOTO)

Mnogi su, putem društvenih mreža na kojima je Ana bila vrlo aktivna, imali uvid u njen privatan život i poslovne angažmane

Objavljeno:

Brajan Volš je zvanično je optužen za ubistvo svoje supruge Ane, a danas bi trebalo da se nađe pred sudom u Kvinsu.

Prve nezvanične informacije ukazuju da je Brajan svoju ženu izmasakrirao, a potom se rešio delova tela na otpadu za reciklažu.

Ipak, ostalo je još dosta kockica da se posloži u ovom slučaju koji je danima okupirao pažnju svetske javnosti.

Mnogi su, putem društvenih mreža na kojima je Ana bila vrlo aktivna, imali uvid u njen privatan život i poslovne angažmane.

Na osnovu tih objava moglo se zaključiti kako su tekli Anini dani pre nestanka. Naime, ona je na Instagramu delila motivacione poruke i citate, fotografije sa opisima koji najavljuju velike promene. Da je od 2023. godine očekivala nešto veliko, za američke medije potvrdili su i Anini prijatelji.

Ana Volš
Ana Volšfoto: Printscreen/facebook/Ana Walshe

Takođe, saznalo se da je krajem prošle godine počela da prodaje imovinu, ali se sa sigurnošću ne zna gde je nameravala da uloži stečeni novac.

Volš, koja je bila menadžer u agenciji za nekretnine u Vašingtonu, samo nekoliko dana pre nestanka prodala je stan u Reveru u Masačusetsu koji je posedovala godinama. Živela je sa svojom porodicom u primorskom gradu Кohasetu na južnoj obali, ali je posedovala investicione nekretnine uključujući i stan u Reveru.

Njeni dugogodišnji podstanari iz Revera ranije su rekli da se ponašanje Ane Volš promenilo poslednjih meseci nakon što im je iznenada saopštila vest o prodaji imovine i "postala nametljiva" i "drugačija od prijateljice" kakva je bila ranije.

Izvor američkih medija, koji je tražio da ostane anoniman, tvrdi da su sredstva od prodaje imovine u Reveru već bila deponovana kad je Ana Volš nestala početkom meseca.

Ako je suditi po njenim pretragama na internetu, ona je između ostalog htela da kupi novi automobil. Nije poznato da li je nameravala da počasti sebe, svog supruga ili neko treće lice.

Kako se može videti na popularnom sajtu za kupovinu automobila, na kom je Ana imala nalog, pretpostavlja se da je planirala i da kupi skupoceno vozilo.

Naime, Ana je sačuvala ponude za četiri automobila među kojima je i skupoceni Porše Karera.

Prvu pretragu za "2013 Porsche 911 Carrera 4 Cabriolet 7-Speed" sačuvala je 21. novembra 2022. godine, a vrednost tog automobila na pomenutom sajtu je 42.250 dolara.

1. decembra prošle godine sačuvala je "Porsche 911 Carrera 4 Cabriolet" u vrednosti od 21.000 dolara.

Sačuvana ponuda automobila
Sačuvana ponuda automobilafoto: Printscreen/bringatrailer.com

3. decembra na sajtu je "sačuvala" Jaguara u vrednosti od 25.000 dolara. Devet dana kasnije sačuvala je još jedan automobil marke Porše i to po ceni od 27.000 dolara.

Sačuvana ponuda automobila
Sačuvana ponuda automobilafoto: Printscreen/bringatrailer.com

Da je Ana bila ljubitelj automobila, znali su i njeni pratioci na društvenim mrežama.

Ona je 14. februara 2019. na Dan zaljubljenih objavila fotografiju iz kola. Naime, ona se slikala u automobilu marke "Maserati" gde je vidno nasmejana,a fotografiju prati ljubavna poruka.

- Najbolji poklon zaljubljenih u mom životu! Volela sam automobil od malena i sećam se da sam čitala 400 ks i koliko ubrzanje ima u časopisu Top Spid u Beogradu i zvučalo je prilično nadrealno u poređenju sa 60 ks mog oca koji je vozio rusku Ladu u to vreme. Poljubac mom mužu koji mi je ostvario sve snove detinjstva! Svakako ću se zabaviti sa ovim! - napisala je Ana Volš koja je poslala poljubac svom suprugu.

Ana Volš u Maseratiju
Ana Volš u Maseratijufoto: Instagram/anawalshe

Podsetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara.

Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gde čeka epilog istrage.

Slučaj Ane Volš pratite i putem Espreso naloga na TikToku:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.