OBEĆANO IM 100.000 EVRA? Ovo su OSUMNJIČENI za likvidaciju Ranka Eskobara, poznato i ODAKLE su došli (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Nenad Kostić

UŽAS

OBEĆANO IM 100.000 EVRA? Ovo su OSUMNJIČENI za likvidaciju Ranka Eskobara, poznato i ODAKLE su došli (FOTO)

S.Z. (28) i L.V. (25), uhapšeni su u iznajmljenom stanu na Novom Beogradu zbog sumnje da su likvidirali Nikšićanina Ranka Radoševića (54) zvanog Ranko Eskobar, saznaje Kurir.

Objavljeno: 17:15h

Prema informacijama, brzom i efikasnom akcijom policije oni su identifikovani u uhapšeni u, takozvanom "štek stanu". Sa njima je, kako saznajemo, uhapšena i maloletna devojka, za koju se sumnja da im je pomagala.

- Policiji su u identifikaciji osumnjičenih pomogli snimci sa sigurnosnih kamera sa benzinske pumpe u Rušnju gde se dogodilo ubistvo. Efikasnim radom došli su do osumnjičenih i kod njih pronašli pištolj za koji se sumnja da su koristili prilikom likvidacije - kaže izvor Kurira.

Kurir
foto: Kurir

Maloletnica je, takođe, uhapšena sa njima.

- Oni su neposredno posle ubistva vozilom "golf 4" pobegli sa mesta zločina i iz Rušnja automobil odvezli na Petlovo brdo gde su ga zapalili. Zatim, kako se sumnja, odatle drugim prevoznim sredstvom otišli na Novi Beograd gde su imali iznajmljen stan i gde su boravili sve do hapšenja - kaže naš izvor.

Prema saznanjima Kurira S. Z. je mladić koji je u Beograd došao iz Lebana, dok je L. V. iz Kraljeva.

- Pretpostavlja se da su u pitanju plaćene ubice koje su radile po nalogu klana suprotstavljenog Ranku Eskobaru, najverovatnije kavačkog klana. Nije precizirano kojika suma novca im je obećana, ali neke informacije su da se radi o cifri od 100.000 evra koju bi učesnici u ubistvu podelili među sobom - dodaje sagovornik Kurira.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.