Dnevnik žene koju je muž ubio na slavi: Imam 60 godina i pitam se kako sam još živa!

stravična životna priča

Dnevnik žene koju je muž ubio na slavi: Imam 60 godina i pitam se kako sam još živa!

Milica je napisala „Savet svim ženama sveta koje trpe nasilje“, navodeći da to priča iz sopstvenog iskustva
Objavljeno: 09:24h

Milica Pavlović iz sela Varvarin, pokraj istoimenog grada, koju je muž Nebojša ubio pred punom kućom gostiju, koji su joj došli na slavu Đurđic, iza sebe je ostavila šokantan dnevnik, u kojem je svedočila o patnji kroz koju je godinama prolazila čekajući bolje dane. - Sada imam 60 godina i pitam se kako sam još uvek živa - napisala je nesrećna žena samo nekoliko dana pre nego što joj je muž zario nož u vrat! Rukom, u đačkoj svesci, Milica je napisala „Savet svim ženama sveta koje trpe nasilje“, navodeći da to priča iz sopstvenog iskustva. - Bila sam mlada, bila sam lepa, ali me život odveo kao da sam slepa. Bio je mnogo nasilan. Sada imam 60 godina i pitam se kako sam još uvek živa... - svedočila je Milica o torturi kroz koju je svaki dan prolazila.

- Ljubav je bila jača od mene i uvek sam se nadala da će doći bolje vreme. Verovali ili ne, to nikada nije došlo...- reči su Milice samo nekoliko dana pred smrt. Kasapskim nožem Nebojša je u kući punoj gostiju Milici na vratu napravio rez i presekao joj karotidu. Od obilnog krvarenja umrla je pre nego što je stigla do varvarinskog doma zdravlja. Zločin je očigledno dugo planirao. Pre nego što je krenuo da izvrši zločinački naum, spremio je odeću za zatvor, a dok su mu vadili krv u Domu zdravlja, rekao je da mu je žao što „planirani posao nije odradio do kraja“, misleći da je Milica još živa.
Oliver Pavlović, sin pokojne Milice i ubice Nebojše, kaže da je nasilje u porodici trajalo decenijama, a da je svemu kriv alkohol. - Moj otac je 45 godina alkoholičar. Počeo bi da pije u šest sati ujutru, pa sve do dva po podne. Onda odspava nekoliko sati, pa pije do ponoći. Uvek je bio agresivan. Od kuće sam otišao pre 20 godina jer više nisam mogao da ga gledam pijanog. - U poslednje dve godine nismo komunicirali otkako je majku i sestru usred zime izbacio iz kuće - priča Oliver, koji je, kada su mu javili za tragediju, doputovao iz austrijskog grada Gminden, u kom radi. Svetlana Anđelković, njegova tašta, kaže da joj je Milica bila više od prije. - Uskoro je trebalo da ode u penziju i radovala se tome jer je primala neku malu invalidninu. Nije mi bilo jasno kako je godinama mogla da trpi takvo ponižavanje i maltretiranje. Pre dve godine joj je polomio nogu, nakon čega je dobila tromb - ističe Svetlana. (Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.