"MAJKA I OTAC SU JOJ BILI U POSETI": Evo u kakvom je stanju tinejdžerka koja je povređena u UDESU U VRČINU
Vrčin, Foto: Društvene mreže

poznato

"MAJKA I OTAC SU JOJ BILI U POSETI": Evo u kakvom je stanju tinejdžerka koja je povređena u UDESU U VRČINU

Sa devojčicom su trenutno njeni najmiliji

Objavljeno:

Mladić V. G. (18) i njegova saputnica (15) poginuli su na pružnom prelazu Vrčin, dok je njihova drugarica (17) povređena kada je voz udario u automobil u kom su se nalazili.

Prema saznanjima Kurira, povređena devojka je stabilno i sa njom su njeni najmiliji. Ona nije bila svesna šta se tačno desilo sa njenim prijateljima, znala je samo da su teško povređeni.

- Majka i otac su joj bili u poseti, ona je stabilno, ali je zadržana da se izvrše određene provere. Najgore će joj biti što je izgubila dvoje najbližih drugara, to će biti ono što će biti teško zalečiti. Ne znam da li joj je saopšteno sada, ali nije odmah bila svesna svega - kaže prijatelj njene porodice i dodaje:

- Ovo im je svima jako teško palo, njih dve se znaju ovde iz komšiluka, bile su dobre drugarice, porodice im se poznaju... Svima je sada užasno.

Očevici nesreće kažu da je sinoć prizor bio jeziv.

- Čuo se jak udarac, a onda su se začuli ijauci ženski. Devojčica koja je sedela pozadi vikala je : "Pomozite mi". Vozač je davao znake života, disao je, ali je ubrzo izdahnuo - ispričali su šokirani očevici i dodali da treću devojku, onu koja je sedela na mestu suvozača u prvi mah nisu ni videli.

Mladić koji je stradao
Mladić koji je stradaofoto: Društvene mreže

Majka poginule devojke za Kurir je ispričala i da joj se ćerka nije javljala na telefon i da je samo odjednom pozvala komšinica i rekla da sedne u auto i ode do pruge.

- Sela sam u kola i na licu mesta videla njeno telo pokriveno, dali su mi samo ruku da joj poljubim. Od tada ne mogu da se smirim - kaže neutešna majka za Kurir.

Bonus video:

00:33

Saobraćajna nesreća na Pančevačkom mostu

(Espreso / Kurir.rs / D.A.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.