LOPATOM UDARIO PARTNERA SVOJE MAJKE PO GLAVI: Oglasila se žena iz Pirota čiji je sin pokušao UBISTVO
Policija, Foto: Damir Dervišagić

HOROR

LOPATOM UDARIO PARTNERA SVOJE MAJKE PO GLAVI: Oglasila se žena iz Pirota čiji je sin pokušao UBISTVO

Kada je preminuo Stefanov otac za koga je bio vezan umro, osumnjičeni je od tada bio još više kivan na majku i njenog vanbračnog partnera

Objavljeno:

Stefan O. iz Pirota, koji je uhapšen zbog pokušaja ubistva partnera svoje majke, bio je protiv te veze, a potpuno je pobesneo kada mu je preminuo otac.

Kako dalje navodi ova žena, stvari su se pogoršale pre godinu dana kada je preminuo Stefanov otac za koga je bio vezan pa je od tada bio još više kivan na majku i njenog vanbračnog partnera.

"Ko zna šta će biti sa mojim partnerom"

Do krvavog obračuna koji se umalo završio kobno po M. K. došlo je juče oko podneva u dvorištu porodične kuće u niškom naselju Ostrovica gde su M. O. i njen partner M. K. došli u goste iz Pirota gde žive.

Policija
Policijafoto: Damir Dervišagić

- Sedeli smo na terasi kada sam ga videla kako nam prilazi vičući. Pokušavala sam da ga smirim, rekla sam mu da sedne da popričamo, da se dogovorimo. Međutim, on je odbio da me sasluša, zgrabio je lopatu i mog prijatelja udario u glavu. Zadao mu je samo jedan udarac ali je to bilo dovoljno da ga ozbiljno povredi, sin mi je mlad, zdrav, jak… Sada brinem za obojicu, sin mi je u zatvoru, ali izaći će kad, tad ali ko zna šta će biti sa mojim partnerom, znam da je ozbiljno povređen. Evo baš se spremam da krenem u nišku bolnicu da ga obiđem - priča uznemirena žena.

"Htela sam samo da nastavim život"

Komentarišući ovaj događaj objašnjava da njen sin nikada ranije nije bio nasilan ni prema njoj ni prema M. K.

- Jeste bio protiv naše veze, uvek mi je to prebacivao ali me nikada nije napadao a još manje mog prijatelja. Sada smatram da bi bolje bilo da je na mene digao ruku nego na čoveka čija je jedina krivica što živi sa mnom. Mnogo mi je žao zbog svega, uvek sam govorila sinu da pazi šta radi i na poslu, zaposlen je fabrici "Tigar" u Pirotu i uopšte u životu. Ne razumem šta mu je ovo trebalo, oženjen je, ima dečicu, dobar posao, lep život a sve je to sada odbacio ni zbog čega. On je odrastao, imam i ćerku koja je takođe zasnovala porodicu i htela sam samo da i ja nastavim život onako kako želim - zaključuje ova Piroćanka.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, uhapsili su Stefana O. (32) iz Pirota, zbog sumnje da je juče u okolini Niške Banje pokušao da ubije muškarca (60).

- On se sumnjiči da je juče, u okolini Niške Banje, nakon svađe, muškarcu (60) lopatom zadao udarac u glavu, a potom i nogom. Muškarac (60) je prevezen u Univerzitetsko-klinički centar Niš gde je ustanovljeno da je zadobio teške telesne povrede opasne po život - saopštila je policija.

Kako je "Blic" pisao, povređeni čovek je u emotivnoj vezi sa majkom osumnjičenog.

- Osumnjičeni je juče oko podneva došao u Ostrovicu gde je izbila svađa. U toku svađe on je, kako se sumnja potegao lopatu i čoveka starog 60 godina koji je u vezi sa njegovom majkom, udario u glavu a potom ga i šutnuo - kaže izvor Blica.

Iz niškog Univerzitetskog Kliničkog centra saopšteno je da je pacijent zadobio povredu glave sa krvarenjem u mozgu zbog čega je hitno operisan, te da je nakon hirurške intervencije u stabilnom stanju i da diše spontano.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/ Nova/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.