OVO JE MILAN KOJI JE STRADAO U EKPLOZIJI: Pre mesec dana slavio rođendan, a sinoć se SLUČAJNO razneo bombom
Milan J., Foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

TRAGEDIJA

OVO JE MILAN KOJI JE STRADAO U EKPLOZIJI: Pre mesec dana slavio rođendan, a sinoć se SLUČAJNO razneo bombom

Čuli su se jauci iz Milanovog stana, i komšije su pozvale policiju i Hitnu pomoć

Objavljeno:

Milan J. (31) iz Velikog Gradišta nastradao je sinoć nakon što je aktivirao ručnu bombu koju je prethodno pokazivao prijatelju Željku S. (28) u iznajmljenom stanu u Jagodini, a pre samo mesec dana slavio je rođendan.

Tragedija se dogodila u 21.15 sati kada su njih dvojica bila i stanu nastradalog koji već neko vreme iznajmljuje stan u ulici 7. jul u Jagodini. Sumnja se da je do nesreće došlo u trenutku kada je Jakimovski pokazivao prijatelju ručnu bombu koju je imao kod sebe i verovatno je greškom aktivirao. Bomba je M.J. raznela ruku, a njegov prijatelj je teško povređen.

- Kada se bomba aktivirala, stan i cela zgrada su se zatresli. Isprava niko od komšija nije ni sumnjao da je eksplodirala bomba, jer zaboga ko još ima bombu kod sebe u stanu. Žitelji stambene zgrade su odmah izleteli iz svojih stanova na hodnik i tada su videli da se ipak nešto strašno desilo - kaže izvor za Kurir i dodaje:

- Čuli su se jauci iz Milanovog stana, i komšije su pozvale policiju i Hitnu pomoć. Kada su inspektori ušli u stan sve je bilo ispreturano od eksplozije, krvi i gelera od bombe bilo je na sve strane, a prijatelji su krvarili. Jakimovski je nažalost, preminuo na licu mesta, ruka u kojoj je prethodno držao bombu bila je raznesena. Dok je njegov prijatelj Željko S. krvav ležao nasred stana. Držao se za stomak i bio je u skupljenom položaju, ali je bio svestan. Navodno, tada je ispričao kako je došlo do aktiviranja ručne bombe.

Kako nam je dalje objasnio sagovornik, Milan Jakimovski je po nalogu nadležnog Višeg javnog tužilaštva u Jagodini odvezen na obdukciju koja će utvrditi kako i kada je nastupila smrt.

- Željko S. je kolima Hitne pomoći prevezen u Klinički centar Kragujevac gde su mu konstatovane teške telesne povrede u predelu stomaka i grudi - kaže izvor i dodaje:

- Porodica nastradalog je od sinoć u šoku i ne mogu da poveruju da su ostali bez Milana koji je pre mesec dana proslavio 30. rođendan.

Na Milanovom profilu na društvenim mrežama može se videti kako on voli oružje s obzirom da je objavljivao fotografije vatrenog oružja.

Bonus video:

00:33

Ovo je bivša supruga Peđe Jovanovića, prava bomba

(Espreso / Kurir / Branka Travica / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.