PRVI SNIMAK VOJNE FABRIKE NAKON AKCIDENTA: U bolnicu primljeno ŠEST RADNIKA, evo u kakvom su STANJU! (VIDEO)
Vojna fabrika, Foto: RINA

Eksplozija

PRVI SNIMAK VOJNE FABRIKE NAKON AKCIDENTA: U bolnicu primljeno ŠEST RADNIKA, evo u kakvom su STANJU! (VIDEO)

Meštani su sa olakšenjem primili vest da niko od povredjenih radnika nije životno ugrožen

Objavljeno:

Nakon akcidenta koji se u jutarnjim satima dogodio u vojnoj fabrici u Lučanima, u Opštu bolnicu u Čačku doveženo je šest pacijeneta. Prema rečima lekara, oni su u stabilnom stanju i nisu životno ugroženi.

- Dva pacijenta sa opekotinama glave, lica i ekstremiteta su smešteni u jedinicu intenzivne nege. Četvoro ima lakše telesne povrede i oni su na odeljenjeu hirurgije. Niko od njih nije životno ugrožen i njihovo stanje se prati, rekla je za RINU dr Marija Stranjanac portparol Opšte bolnice.

Iz vojne fabrike MB Namenska saopštili su da je do požara došlo u pogonu za proizvodnju jednobaznog baruta. Požar je nastao na samom kraju procesa pri pražnjenju gnjetalice.

1 / 3 Foto: RINA

- Prema prvim informacijama bilo je pet povredjenih radnika, ali ipak je šest. Četvorica njih će biti puštena na kućno lečenje, a dvojica zadržana u čačasnkoj bolnici. Snimci video nadzora pokazuju da su ispoštovane sve mere bezbednosti i zaštite na radu, izjavila je Milka Jovanović Božić pr vojne fabrike.

Meštani su sa olakšenjem primili vest da niko od povredjenih radnika nije životno ugrožen.

00:52

Incident u fabrici Milan Blagojević

- Videli smo dim i sanitetska vozila kako odlaze. Dobro je samo da niko nije životno ugrožen, to je u ovom trenutku najvažnije. Sve vreme smo strepeli od vesti koje smo čekali iz čačanske bolnice, kažu meštani Lučana. Uzrok nastanka požara utvrdiće nadležne službe.

Bonus video:

00:15

Eksplozija u Zemunu

(Espreso / RINA/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.