LAŽNA ZUBARKA "LEPILA" SVOJU GLAVU NA TELA MANEKENKI I KAČILA NA MREŽE: Ponovo je RASKRINKANA, AU! (FOTO)
Snežana S., Foto: dou_boulevard/ Printscreen / Instagram

OZBILJAN FOTOŠOP

LAŽNA ZUBARKA "LEPILA" SVOJU GLAVU NA TELA MANEKENKI I KAČILA NA MREŽE: Ponovo je RASKRINKANA, AU! (FOTO)

Proverom je utvrđeno da je, kao svoje, koristila fotografije manekenki sa Instagrama koje su reklamirale poznate svetske modne brendove

Objavljeno:

Lažna zubarka Snežana S. (48) živela je u paralelnom svetu na društvenim mrežama, a sada je otkriveno da je čak falsifikovala i fotografije na svom Fejsbuk profilu. Njen cilj ovom obmanom je bio da pratiocima na društvenim mrežama prikaže da živi u luksuzu, da obilazi ekskluzivne destinacije širom sveta, ali i da se druži sa poznatima sa javne scene.

Nadrilekarka, koja je uhapšena i zbog apotekarstva, a estetske i stomatološke zahvate radila je u svom salonu lepote "BV Dental Estetic" u Beogradu na vodi, dobila je krivičnu prijavu i zbog falsifikovanja diplome Medicinskog fakulteta u Prištini. Do sada, policiji se javilo oko 40 oštećenih klijenata i podnelo prijave protiv nje.

1 / 5 Foto: Društvene mreže

Proverom je utvrđeno da je, kao svoje, koristila fotografije manekenki sa Instagrama koje su reklamirale poznate svetske modne brendove. Fotografije je krala sa Instagram profila modnih kuća i sajber prodavnice garderobe, pa čak i sa profila Lige šampiona.

Tako je mnoge prijatelje navela na pomisao da je stalno u markiranoj garderobi, prvenstveno, u "Gučiju" i "Šanelu", jer je samo njih i falsifikovala.

Reklama "Dou bulevarda" u Nigeriji i kopija u Beogradu na vodi

Nije, ipak, "patila" samo od svetskih robnih marki što i potvrđuje fotografija gde je u uskoj haljini boje kože. Tu je ukrala sa domaće internet stranice gde se nudi ženska garderoba, a stavila je svoju glavu na telo manekenke koja je reklamirala haljinu od 2.000 dinara.

Od pravih vlasnica fotografija montirala je sebe kao da je u Najrobiju, Majamiju, Milanu, pa sve do luksuznih bazena u svetskoj prestonici kocke Makau... Njene slike u bikinijima i garderobi priljubljenoj uz telo "nastale" u svetskim luksuznim apartmanima, hotelskim holovima i bazenima imaju po više stotina lajkova.

I naravno, uvek je svoj lik fotošopirala na manekenke sa većim grudima, širokim kukovima i uzanim strukovima. Ali, i tu joj je ponekad bio potreban i dodatni fotošop čisto da se malo izmesti ruka ili noga.

1 / 2 Foto: dou_boulevard/ Printscreen / Instagram

Jola Hart i Snežana S.

Do sada se znalo da je osumnjičena sa lažnim zvanjem "doktor stomatologije" usluge svoje ordinacije "BV Dental Estetic", kroz intenzivnu kampanju na društvenim mrežama, davala neverovatne popuste kako bi privukla klijente. Od 21. novembra 2021, kada je otvorena, sve se svodilo na ponudu da su joj usluge oko 3.000 dinara.

1 / 2 Foto: Facebook / Jola Hart

O njenom lažnom poslovnom životu govori i podatak da je njena diploma Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini izdat 27. februara 1999. Utvrđeno je na "diplomi" fakulteta, koji traje pet godina, napisala da ga je završila za četiri i po. Dr Milojko Jovanović, direktor Stomatološke komore Srbije, ispričao je medijima da su prijavu protiv nje dobili iz Uprave kriminalističke policije 16. novembra 2023. godine.

Bonus video:

19:06

NADRILEKAR I ANTIVAKSER ZGRĆE PARE NA TUĐUJ MUCI: Za dan u centru uzima 120 evra

(Espreso Vesti / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.