DECA SE IGRALA IGRALA SA BOMBOM, A ONDA JE EKSPLODIRALA: Prve scene nakon užava, meštani u šoku! (VIDEO)
Eksplozija bombe u Tutinu, Foto: Printscreen/ Youtube/ RTV Novi Pazar

drama u tutinu

DECA SE IGRALA IGRALA SA BOMBOM, A ONDA JE EKSPLODIRALA: Prve scene nakon užava, meštani u šoku! (VIDEO)

Grupa dečaka pronašla je ovu potencijalno smrtonosnu “igračku” i ne sluteći kakva opasnost vreba iz nje, počela je da se igra

Objavljeno: 21:26h

Suvi Do poslednjih dana postao je epicentar neizvesnosti među svojim stanovnicima. Razlog tome je eksplozija bombe koju su, ni manje ni više, nego deca sela pronašla i s kojom su se igrala dva dana pre nego što je detonirala na obližnjoj livadi.

Neobičan incident započeo je kada je mladić odlučio da na livadu u selu baci eksplozivnu napravu, misleći, kako tvrdi, da je rieč o bezopasnoj igrački. Grupa dečaka pronašla je ovu potencijalno smrtonosnu “igračku” i ne sluteći kakva opasnost vreba iz nje, počela je da se igra.

Meštani još uvek se ne mogu oporaviti od šoka. Tog sudbonosnog dana, primetili su nepoznatog muškarca koji se u sivom “pežo karavanu” kratko zadržao u blizini seoske džamije, pre nego što je napustio selo. To je jedini događaj koji je uočen kao sumnjiv u danima koji su prethodili eksploziji.

Policija je brzo reagovala, pokrenuvši istragu koja je potvrdila da je reč o eksplozivnoj napravi postavljenoj ispod automobila jednog od meštana. Srećom, bomba je ispala pre planirane eksplozije, čime je izbegnuta potencijalna tragedija.

Incident u Tutinu služi kao oštar podsetnik na opasnosti koje nekontrolisano oružje predstavlja, posebno kada se nađe u rukama najmlađih.

Bonus video:

00:07

U dvorište pokojnog Dragoslava Kosmajca sinoć je bačena bomba

(Espreso/ Kurir/ Sandžak danas/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.