OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO SUPRUGE IZ ALIBUNARA! Maltretirao i decu, a i prvoj ženi pravio probleme (FOTO)
Ubica iz Alibunara, Foto: Printscreen/ Društvene mreže

FEMICID

OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO SUPRUGE IZ ALIBUNARA! Maltretirao i decu, a i prvoj ženi pravio probleme (FOTO)

Osumnjičenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo nasilje u porodici za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od pet do 15 godina

Objavljeno:

U gradskom naselju Alibunar, D. B. (39) pod dejstvom alkohola ubio je svoju nevenčanu suprugu D. S. (42) nakon kraće rasprave, dok je, kako se saznaje, sve vreme sa njima u porodičnoj kući bio i Draganov brat po majci.

D.B. je inače, već ranije bio oženjen, godinama je živeo sa prvom suprugom, međutim, zbog čestih maltretiranja, prva supruga ga je napustila.

Maltretirao i decu

- Prva žena je pobegla od njega, nije verovatno mogla da izdrži sve to, tukao je i nju i decu, a skoro se ponovo oženio, tačnije doveo je D.S. koju je na kraju i ubio - rekla je za Kurir njegova komšinica koja je želela da ostane anonimna.

Kako nam je dalje ispričala, D.B. je bio oduvek problematičan, komšije su imale problema od momenta kada se doselio u Alibunar.

- Dragan se doselio u Alibunar pre nekih pet godina, pre toga ovo mesto je bilo mirno, ali kada je došao u ovu kuću, večito su ga svi viđali pijanog, umeo je da ukrade. Pre neku godinu je komšiji redovno krao naftu, čovek nije znao šta da radi jer nije znao ko je, iako smo svi sumnjali, sve dok D.B. sam nije priznao - ispričala je naša sagovornica.

Naime, kako saznajemo, D.B. je sa nevenčanom suprugom Draganom, koja je, prema rečima komšija bila u drugom stanju, živeo u kući u Alibunaru, neretko je tu dolazio da prenoći i njegov otac, koji je uglavnom vreme provodio u kolibi u čijoj je okolini čuvao ovce.

Podsećanja radi, u kući u kojoj su živeli nevenčani supružnici, D. B. je šakama stegao za vrat nevenčanu suprugu D. S. nakon čega je ona ubrzo preminula.

Prema saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, osumnjičenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo nasilje u porodici za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od pet do 15 godina.

Bonus video:

01:14

REPORTERKA KURIRA SA MESTA ZLOČINA: Drugi femicid za 10 dana, evo kako su BRAĆA NESREĆNE ŽENE zaustavile UBICU PRE HAPŠENJA

(Espreso / Kurir / Tatjana Vasiljević / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.