LETEO JE PAR METARA I OSTAO NA MESTU MRTAV: U kući maloletnog Nikole odjekuju jecaji, preminuo malo posle rođendana
Foto: Sonja Spasić

tuga

LETEO JE PAR METARA I OSTAO NA MESTU MRTAV: U kući maloletnog Nikole odjekuju jecaji, preminuo malo posle rođendana

Nikola je u selu živeo sa dedom Predragom i prababom, a njegovi roditelji su u Austriji.

Objavljeno:

Dečak je odrastao u Austriji, a u Srbiju se vratio prošlog leta. Nije hteo tamo da ide na zanat već ovde, kažu poznanici stradalog tinejdžera

Nikola M. (16) iz sela Beranje kod Požarevca preminuo je od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći u svom selu, kada je na njega, dok je vozio motor, naleteo „jaguar“ za čijim je volanom bio S. M. (43) iz Sirakova kod Velikog Gradišta. Tinejdžer je vozio „jamahu“, a na njegov motocikl je u blagoj krivini, kako se sumnja, udario „jaguar“. Ne isključuje se mogućnost da je vozač „jaguara“ telefonirao, te je izgubio kontrolu i prešao u suprotnu traku.

Od siline udarca tinejdžer, za koga je utvrđeno da je imao zaštitnu kacigu, pao je sa motora, a koliko je udarac bio silovit, svedoči i to da je leteo nekoliko metara.

Maloletnik je zadobio povrede glave i odmah je prebačen u Beograd, ali ubrzo je po prijemu preminuo, dok je vozač „jaguara“ priveden. Istragom treba da se utvrde sve okolnosti nesreće. Motor i „jaguar“ poslati su na vanredni tehnički pregled, a mobilni telefon na veštačenje.

Tinejdžer je preminuo u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj u Beogradu. Odmah po saznanju da je Nikola teško povređen, otac i baba tinejdžera, koji rade u Austriji, krenuli su ka Beranju.

- Kod njih u kući samo se čuje plač. Nikola je zaista bio divno dete. Nedavno, 3. avgusta, proslavio je 16. rođendan - dodaju naši sagovornici.

Nikola je u selu živeo sa dedom Predragom i prababom, a njegovi roditelji su u Austriji.

- Mnogo je bio vezan za dedu, koji ga je stalno vodio u lov. Roditelji su mu se uzeli mladi, izrodili dve ćerke i njega. Nikola je najmlađi. Roditelji su se razveli. Oboje žive u Austriji, a Nikolin otac se ponovo oženio - pričaju meštani ovog požarevačkog sela.

Dečak je odrastao u Austriji, a u Srbiju se vratio prošlog leta.

- Nije hteo tamo da ide na zanat, već ovde - kažu poznanici stradalog tinejdžera i dodaju da je „Nikola imao mnogo planova i da je nepažnjom starijeg vozača sprečen da ih ostvari“.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.