Migranti rizikuju život da bi prešli granicu: Pogledajte kako se kriju ispod kamiona! (FOTO)
Foto: Uprava carine

Akcija carinika i policije

Migranti rizikuju život da bi prešli granicu: Pogledajte kako se kriju ispod kamiona! (FOTO)

U trenutku kada su otkriveni bili su promrzli i gotovo ukočeni. Dvojica migranata su otkrivena oko 7.45 sati ispod kamiona hrvatskih registarskih oznaka koji je robu prethodnog dana istovario u Srbiji
Objavljeno: 12:15h

Carinici su na graničnom prelazu Šid, u ranim jutarnjim satima 28. septembra 2016. godine, na izlazu iz Srbije sprečili pokušaj dva državljanina Sirije da ilegalno pređu državnu granicu zakačeni ispod jednog kamiona.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Službenici na prelazu nisu mogli da veruju da su se dvojica migranata odlučila za tako rizičan pokušaj prelaska granice. Uglavnom migranti ulaze u prikolice kamiona, ali ova dvojica Sirijaca su otkrivena u prostoru ispod paletarnika i šasije prikolice.

foto: Uprava carine

U trenutku kada su otkriveni bili su promrzli i gotovo ukočeni.Dvojica migranata su otkrivena oko 7.45 sati ispod kamiona hrvatskih registarskih oznaka koji je robu prethodnog dana istovario u Srbiji.

Vozač je na povratku u Hrvatsku, u noći između utorka i srede, napravio dužu pauzu koju su ovi migranti iskoristili da se uvuku i zakače ispod kamiona.

Migranti su nakon otkrivanja predati policiji u dalju nadležnost.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.