Marko Đurić se otuđio od LISTE SRPSKA u Klokotu
Foto: Fonet

drugi krug lokalnih izbora

Marko Đurić se otuđio od LISTE SRPSKA u Klokotu

- To je privatna odluka Marka Đurića koja nanosi štetu interesima Srba na KiM

Objavljeno:

U nedelju 19. novembra se održava drugi krug lokalnih izbora na Kosovu i Metohiji. U opštini Klokot Marko Đurić je danas pred izbornu ćutnju stao na stranu Božidara Dejanovića, kandidata koji je u prvom krugu bio protivnik kandidatu liste Srpska Strahinji Spasiću. U izbornom štabu liste Srpska su zapanjeni da se, kako kažu, Marko Đurić otuđio od liste Srpska u Klokotu.

– Marko Đurić je stao na stranu kandidata koji ulazi u drugi krug zahvaljujući šiptarskim glasovima. Stao je na stranu kandidata koji je sve ove godine imao saradnju sa Prištinom, a ne sa Beogradom.

- To je privatna odluka Marka Đurića koja nanosi štetu interesima Srba na KiM. Pouzdano znamo da Aleksandar Vučić podržava listu Srpska čiji je kandidat za gradonačelnika Strahinja Spasić.

- Marko Đurić mora da zna da interesi Srbije na KiM nisu njegovo privatno vlasništvo. Srpska lista u Klokotu je jača od Marka Đurića, zato što imamo podršku predsednika Vučića – kaže za komentarpress.net izvor blizak kandidatu za gradonačelnika Klokota Srtahinji Spasiću.

Ovu informaciju za komentarpress.net je potvrdio i aktuelni gradonačelnik opštine Klokot Srećko Spasić, otac Strahinje Spasića

(Espreso.co.rs /komentarpress.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.