Udovički: Ne znam Vučićevog kuma, ali mito su mi tražili! Petrović: Tužiću je zbog klevete!

Afera bez kraja

Udovički: Ne znam Vučićevog kuma, ali mito su mi tražili! Petrović: Tužiću je zbog klevete!

Lidija Udovički, sestra ministarke državne uprave, rekla je istražiteljima da nikada nije upoznala direktora "Elektromreža Srbije" Nikolu Petrovića, niti da je sa njim razgovarala. Ona, međutim, nije porekla da joj je tražen mito
Objavljeno: 19:18h

Iako su pojedini mediji preneli kako su "pale u vodu optužbe na račun Petrovića", izgleda da se još ništa nije razjasnilo. Nikola Petrović tvrdi da nije tražio mito od sestre Kori Udovički U svom iskazu, koji je dala u Španiji srpskim istražiteljima, Lidija Udovički je rekla da nikada nije upoznala direktora "Elektromreža Srbije" i kuma premijera Vučića, Nikolu Petrovića, niti je sa njim razgovarala. Sa druge strane, ona nije odustala od tvrdnje izrečene u navodnim transkriptima prisluškivanih razgovora između nje i lidera DS Bojana Pajtića, u kojima se ministarkina sestra žali kako joj je tražen mito od dva miliona evra da bi njenoj firmi "Kontinental vind Srbija" dozvolio izgradnju vetroparkova u Srbiji.

Direktor EMS-a kaže za da je izjava ministarkine sestre dokaz da je cela afera izmišljena kako bi se napakostilo njemu lično, ali i premijeru Aleksandru Vučiću. Lider demokrata Bojan Pajtić, opet, podvlači da Lidija Udovički ništa nije slagala jer ni njemu nije rekla da je sedela sa Petrovićem u četiri oka i da joj je on lično tražio reket. Petrović je na te izjave poručio da će tužiti Bojana Pajtića i Lidiju Udovički za klevetu, a novac od dobijene tužbe uplatiće u Fond za lečenje dece. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.