VESIĆ OTKRIO: Evo kada će biti gotovi radovi na Trgu republike, u Karađorđevoj, i kada ćemo dobiti GONDOLU!
Goran Vesić, Foto: Beta/Miloš Miškov

sve je rekao

VESIĆ OTKRIO: Evo kada će biti gotovi radovi na Trgu republike, u Karađorđevoj, i kada ćemo dobiti GONDOLU!

Vesić je najavio da ćemo na jesen imati novu Palilulsku pijacu, ali i da će se Beograđani i turisti dogodine voziti gondolom od Kalemegdana do Ušća

Objavljeno:

Većina radova na velikim gradskim saobraćajnicama koji su u toku, ili će uskoro početi, biće gotovi do 1. septembra, najavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić gostujući danas u Beogradskoj hronici RTS.

- Radovi na Trgu republike biće gotovi do početka nove školske godine, baš kao i oni u Karađorđevoj ulici i na Topličinom vencu - rekao je Vesić.

Rekonstrukcija ulica Džordža Vašingtona, 27. marta, Kraljice Marije i Cara Dušana, odnosno poteza od Vukovog spomenika do Kalemegdana, odložena je za drugu polovinu juna, kada bude završena školska godina.

- Napravljena je nova dinamika radova i očekujemo da sve saobraćajnice budu gotove tokom leta, odnosno da saobraćaj na ovom potezu normalno funkcioniše 1. septembra, dok bi se trotoari radili do kraja godine.

Vesić je najavio da ćemo na jesen imati novu Palilulsku pijacu, ali i da će se Beograđani i turisti dogodine voziti gondolom od Kalemegdana do Ušća.

- Savski trg će biti gotov do februara naredne godine, a za 2020. je planirana i velika rekonstrukcija Ulice kneza Miloša koja će imati šest traka, biciklističku stazu i podzemnu garažu ispod - dodao je Vesić.

BONUS VIDEO:

OVAKO IZGLEDA KADA VAM SE OKTOPUS ZALEPI ZA LICE! Neće vam biti svejedno. (VIDEO)

(Espreso.co.rs / RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.