PRONAŠLA SAM PISMO IZ 1908. GODINE I ODMAH MI JE POZLILO: Evo koja se JEZIVA TAJNA krije u njemu, NASTAĆE SKANDAL
Pronašla staro pismo, Foto: Printscreen/Instagram/citychicdecor

ŠOK

PRONAŠLA SAM PISMO IZ 1908. GODINE I ODMAH MI JE POZLILO: Evo koja se JEZIVA TAJNA krije u njemu, NASTAĆE SKANDAL

Tajna pisma su iz razdoblja između 1908. i 1911. godine i bila je zadivljena detaljima

Objavljeno: 09:32h

Čelsi (28) iz Njujorka u starim pismima razotkrila je mračnu porodičnu tajnu. Naime, Čelsi istražuje stare dnevnike, pisma i pokušava da ih poveže s njihovim potomcima pomoću genealogije i istorije. Ali, kada je naišla na svoje najnovije otkriće, bila je nesigurna da li ih treba vratiti porodici jer je razotkrila tajnu aferu.

Otkrivena afera

“Tajna pisma su otkrila aferu koja se dogodila između žene i najboljeg prijatelja njenog verenika. Ova se afera dogodila tokom njihove veridbe i verovatno u prvim godinama njihovog braka”, rekla je.

Zatim je dodala: "Ima još toga što su pisma otkrila, ali to neću govoriti u javnosti, zbog zaštite identiteta porodice, ali to je svakako bio ljubavni trougao. Osećala sam se loše. Teško je to objasniti. Ova težina je nešto što nosim sa svakim podatkom kojim rukujem, a koji otkriva osetljive ili emocionalne informacije o porodici”.

Čelsi je pisma pronašla preko dobavljača u Kaliforniji, s kojim redovno sarađuje na nabavci istorijskih dokumenata. Nakon što je pročitala pisma, uspela je da sazna u kom istorijskom momentu su nastala. Tajna pisma su iz razdoblja između 1908. i 1911. godine i bila je zadivljena detaljima.

Pomoć potražili od svojih pratilaca

Ali, shvativši tajnu koju bi pisma mogla da razotkriju, Čelsi se trudila da uđe u trag istorije porodice, ali dok je odlučivala šta će da uradi, pitala je svojih 90.000 pratilaca na svom Instagram profilu za mišljenje.

Jedna osoba je napisala: "Možda da se obratiš porodici i objasniš im da bi u pismima mogle biti neke tužne/nepoznate informacije? Tako da mogu da odluče da li žele li ne da pročitaju pisma."

Drugi je dodao: “Kad bi ti neko rekao tajnu o sebi koja bi povredila druge, sumnjam da bi ju je rekla. Od toga ne može da bude ništa dobro. Nemoj da kažeš.”

“Dao bih im. Osećam da svaka porodica ima neke tajne i to bi moglo da objasni mnogo toga. Pokušajte možda da pronađete mlađu generaciju ove porodice koja je malo udaljenija od ove veze, ako je moguće”, napisao je pratilac.

Čelsi je rekla: “Još uvek odlučujem šta želim s ovim pismima, ali iz svega ovoga što znam o porodici, a što sam pronašla putem myheritage.com, naginjem ka tome da bolje ne."

Počašćena sam što sam dobila titulu današnjeg 'lovca na nasleđe' ili 'detektiva za nasleđe' i moja je misija da zainteresujem i druge da se bave tim poslom". "Genealogija i istorija su fascinantni i dokazuju da se iza života prosečnih ljudi krije magija", zaključila je Čelsi, piše "The Sun".

03:11

ČANAK ISPRIČAO KAKO MU JE STIGLO PISMO OD PATRIJARHA PAVLA U tom pismu bila ŠOK OPTUŽBA, ali to nije pisao on, već NEKO DRUGI

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.