ZA OCA IMALA SILOVATELJA KOME JE IZ INCESTA RODILA 7 DECE: Otkriveno gde se sad nalazi ĆERKA o kojoj SVI BRUJE
Jozef Fricl, Foto: ROBERT JAEGER / AFP / Profimedia

jezivo

ZA OCA IMALA SILOVATELJA KOME JE IZ INCESTA RODILA 7 DECE: Otkriveno gde se sad nalazi ĆERKA o kojoj SVI BRUJE

Njegov teror je okončan 2008. godine, a godinu dana kasnije osuđen je na doživotni zatvor.

Objavljeno: 10:04h

Ćerka 88-godišnjeg incestuoznog silovatelja Jozefa Fricla živi samo pola sata od podruma u ​​kojem ju je otac držao zatočenu i silovao godinama, otkrio je MailOnline. Fricl je svoju ćerku Elizabetu držao u podrumu 24 godine u jednom od najšokantnijih zločina ikada zabeleženih u Austriji i šire.

Iz te incestuozne veze rodila je sedmoro dece. Njegov teror je okončan 2008. godine, a godinu dana kasnije osuđen je na doživotni zatvor. Posle suđenja, Elizabet i deca su dobili novi identitet, a ona se udala za telohranitelja koji je brinuo o njoj nakon što je puštena iz nehumanih uslova života. Veruje se da su još uvek zajedno.

MailOnline navodi da znaju identitet Friclove ćerke, ali ga ne otkrivaju zbog strogih austrijskih zakona. Ona sada živi u dvospratnoj kući 30 minuta vožnje od Amštetena, u selu nedaleko od zloglasnog koncentracionog logora Mauthauzen. Kuća je ograđena sivom drvenom ogradom, a sigurnosne kamere na spoljnom zidu prate svakog posetioca doma 56-godišnje Elizabete.

Josef Fricl, Jozef Fricl
foto: ROBERT JAEGER / AFP / Profimedia

Kuća ima pažljivo uređenu baštu sa malim bazenom, a kuća ima dve garaže. Njena ćerka Kerstin živi preko puta njene kuće, a u blizini njihovih kuća nalazi se poljoprivredno zemljište pored Dunava. Očigledno, porodica se nastanila u selu jer se Fritzlov najstariji sin Harald preselio tamo i rekao svojoj sestri koliko je izolovano. Meštani ne pričaju mnogo, ali su otkrili da je Elisabeth, koja ima drugačiju kosu, bila na lokalnoj zabavi i povremeno večerala u restoranu. "Svi znaju šta joj je bilo, ali niko ne priča o prošlosti, imaju novi život i ljudi to poštuju", rekao je jedan meštanin. Komšije su potvrdile da Elizabet i Kerstin i dalje žive u selu. Gradonačelnik i sveštenik iz lokalne crkve potvrdili su da znaju da Friclova ćerka i njena porodica žive u selu, ali spremno čuvaju svoju privatnost.

Poznato je da se Elizabet udala za svog telohranitelja Tomasa Vagnera, koji je 23 godine mlađi od nje, 2019. godine, a veruje se da su njih dvoje i dalje zajedno. Prema pisanju lista Osterreich, par se zbližio nakon što su proveli zajedno nekoliko meseci nakon što je ona izašla iz zatočeništva, a venčali kada je imala 52 godine.

Jozef Fricl
foto: PAUL PLUTSCH/US PRESS / Sipa Press / Profimedia

"Oni su par, svi su od početka videli koliko se bezbedno osećala sa njim. Navodno, ova veza je Elizabet dala novu snagu nakon njenog života u tamnici. Kao što je poznato, austrijski sud je naložio premeštanje 88-godišnjeg incestuoznog silovatelja sa odeljenja psihijatrijskog zatvora u obični zatvor. Sudsko veće u Kremsu odlučilo je da Fricl bude prebačen iz zatvora za psihički bolesne u normalnu ćeliju, čime je otvorena mogućnost njegovog trajnog puštanja na slobodu. Osuđeni je navodno već viđen ispred zatvora - gde služi doživotnu kaznu - kako pije kafu u nekoliko lokalnih kafića. Fricl je u zatvoru već 15 godina otkako je osuđen za incest, silovanje, porobljavanje, prinudu i ubistvo iz nehata svog novorođenog sina. Boluje od uznapredovale demencije, a psihijatri procenjuju da više ne predstavlja opasnost za društvo.

Elizabetin advokat Eva Plac izjavila je da Elisabeth ne želi da on bude pušten i želi da ostane u zatvoru do smrti. Josef Fricl silovao je nesrećnu Elizabetu više od 3.000 puta u podrumu punom pacova. U podrumu su imali sedmoro dece. Kerstin je rođena 1988, Stefan 1990, a Feliks 2002. Živeli su u prizemlju sa majkom. Liza (1993), Monika (1994) i Aleksandar (1996) odrasli su na prvom spratu kuće koju je Fric delio sa suprugom Rozmari u Amštetenu, 77 kilometara od Linca. Imali su i sina Majkla, koji je umro ubrzo nakon njegovog rođenja.

04:11

POSTOJI STRAH DA LI ĆE SE SILOVATELJ OPET IZVUĆI Marković: Nisu potrebni pokazatelji borbe da bi se zlostvaljanje DOKAZALO

(Espreso/Najžena/Slobodanka Ćorić/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.