"SPAVALA SAM SA 130 MUŠKARACA I TO MI JE UNIŠTILO ŽIVOT": Gnusno ISKUSTVO žene koja je spavala sa 4 PARTNERA DNEVNO
Ilustracija, Foto: Tinnakorn Jorruang / Alamy / Alamy / Profimedia

šok

"SPAVALA SAM SA 130 MUŠKARACA I TO MI JE UNIŠTILO ŽIVOT": Gnusno ISKUSTVO žene koja je spavala sa 4 PARTNERA DNEVNO

Frenki Konsidajn je 32-godišnjakinja čija je zavisnost od seksa bila tolika da je svojevremeno spavala s četiri muškarca dnevno, a kako kaže, "nije mogla da funkcioniše ako ne bi znala kad će opet imati se*s".

Objavljeno:

Se*s je, priznaje, imao prednost nad poslom i prijateljima, ali ostavio je i posledice na njeno fizičko i psihičko zdravlje.

Zbog svoje zavisnosti je Frenki tako patila od depresije, nekoliko polno prenosivih bolesti i zatrudnela je bez da i otprilike zna ko bi mogao da bude otac njenog deteta.

Priča da je zbog seksa znala da javi na posao da je bolesna i otkaže dogovore s prijateljima, a spavala je s više od 130 muškaraca. Kako nije oduvek znala da je zavisnost od se*sa priznati mentalni poremećaj, mislila je da njena potreba za stalnim fizičkim kontaktom rezultat suočavanja s razvodom roditelja i rezultat niskog samopoštovanja.

Roditelji su joj se razveli kada je imala 13 godina, a u to vreme je preko interneta tražila nekog s kim bi razgovarala jer joj je nedostajalo pažnje. Tražila je nekog kog bi zainteresovala, priča, makar i se*sualno, a nevinost je izgubila kad je imala 14 godina, pre nego što je ušla u prvu dužu vezu koja se i završila jer nije mogla da ostane verna.

Jednom je spavala sa čak četiri muškarca u 24 sata
Jednom je spavala sa čak četiri muškarca u 24 satafoto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Nekoliko godina kasnije, kad joj je mama umrla od raka, bila je kaže, na dnu. Odustala je od studiranja i u sledeće tri godine je spavala s 80 muškaraca. Koristila je, tvrdi, bilo kakvu intimu da nadoknadi prazninu iznutra.

Jednom je, seća se, spavala sa čak četiri muškarca u 24 sata, ali ni to joj nije bilo dovoljno.

- To bi me malo "popravilo", ali potpuno sam se navukla na taj osećaj - ispričala je Frenki za Mirror, a seća se i kako je na svoj 21. rođendan upoznala tipa s kojim je imala seks u hotelskoj sobi. Sutradan je, kaže, zvala mehaničara da joj pogleda kvar na automobilu, a na kraju je spavala s njim i njegovim prijateljem - i s još jednim tipom kasnije te večeri.

Frenki uz to nikada nije koristila nikakvu zaštitu, pa ni pilulu, a dvaput se zarazila virusom HPV-a i hlamidijom. No muškarci su i dalje redovno dolazili kod nje samo zbog seksa, čak i nakon što je zbog depresija počela da posećuje psihijatra, a u 22. godini je i zatrudnela. Nije znala ko bi mogao da bude otac, pa je donela tešku odluku da abortira. Taj trenutak bio joj je presudan da promeni svoj život.

U druđtvu postoji stigma o ovoj vrsti zavisnosti
U druđtvu postoji stigma o ovoj vrsti zavisnostifoto: West Coast Surfer / Mood Board / / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tako je, nakon brojnih sati terapije, 2014. započela vezu s muškarcem kog je upoznala preko Tindera, s njim zatrudnela i 2018. rodila zdravu devojčicu. Ta trudnoća je, kaže ona, bila "i te kako planirana".

No veza se završila kad je devojčica imala šest meseci, a Frenki je počela da posećuje ​​novog terapeuta, koji joj je napokon, u 26 godini života, dijagnostikovao zavisnost od seksa.

- Osetila sam ogromno olakšanje - kaže Frenki, jer je tad shvatila da nije ona sama za sve kriva, a kaže i kako pretpostavlja da je mnogo drugih poput nje, samo ne bi to nikad javno priznali.

Veruje i kako u društvu još uvek postoji stigma oko te vrste zavisnosti.

Ona sad drugima pomaže da prevladaju posledice slične psihološke traume, i odlučna je u tome da joj prošlost ne stoji na putu. Kaže i da je pronašla nove mehanizme za "suočavanje sa problemom" - npr. vežbanje i meditaciju. Ponovno izlazi u nadi da će pronaći ljubav.

BONUS VIDEO:

05:45

DEVOJKE, NE NATAPAJTE TAMPONE ALKOHOLOM, NISTE SVESNE ŠTA RADITE Ginekolog otkrio STRAŠNE POSLEDICE koje nosi bizaran izazov

(Espreso / Kurir / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.