SPAVALA JE SA 500 MUŠKARACA I ZBOG OVOG NIKAD NIJE DOŽIVELA ORGAZAM SA NJIMA: Sad tvrdi da svi rade OVU ISTU GREŠKU
Eni Najt, Foto: Printscreen Instagram/anniekknight

ispovest

SPAVALA JE SA 500 MUŠKARACA I ZBOG OVOG NIKAD NIJE DOŽIVELA ORGAZAM SA NJIMA: Sad tvrdi da svi rade OVU ISTU GREŠKU

Sada, tvrdeći da je spavala sa oko 500 muškaraca, shvatila je jednu stvar koju treba da poboljšaju u spavaćoj sobi: predigru

Objavljeno:

Manekenka za koju se kaže "seksualno najaktivnija žena u Australiji" otkrila je jednu stvar koju svaki muškarac čini pogrešno u krevetu. Eni Najt (26) je bila na naslovnim stranicama u prošlosti nakon što je otkrila detalje o svom aktivnom seksualnom životu.

Sada, tvrdeći da je spavala sa oko 500 muškaraca, shvatila je jednu stvar koju treba da poboljšaju u spavaćoj sobi: predigru.

Eni, koja trenutno ima osam stalnih ljubavnika na svom spisku, kaže da je "ludo" koliko muškaraca ne zna kako da ugodi ženi prstima.

- Pored toga što niko od njih ne nađe vremena da pronađe moje "mesto za uživanje", svi su unutra i napolju, i op-i-gotovo. Kada ne uspeju u predigri, pređu na glavno jelo i mnogi od njih se ponašaju kao da udaraju čekićem. Nisam sigurna ko ih je naučio kako da imaju seks, ali to nije bila žena, rekla je Eni iz Melburna za Nude PR.

Seks, Ljubav
foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

Trenutno sa osam partnera, Eni otkriva da često mora da ih "uči" nečemu svaki dan.

- Uvek im kažem, "Uspori... tako je mnogo bolje za oboje". To stvara iščekivanje. Ne mogu da nabrojim koliko sam puta učila muškarca gde je klitoris ili kako da dođe do G tačke. Takođe sam krvarila toliko puta od muškaraca koji su bili grubi sa prstima, misleći da što je grublje to bolje, a to nije u redu!

Kaže da muškarci uglavnom ne znaju ništa, ali da ih ne krivi.

- Ali ne možete ih kriviti jer nije da ih je neko učio. Odrasli su upravo gledajući filmove za odrasle i misle da se tako imaju intimni odnosi.

Eni je takođe nedavno otkrila ludački iznos koji zarađuje od svog "začinjenog" modelinga na OnlyFansu – tvrdeći da zarađuje 200.000 australijskih dolara mesečno.

03:41

BIO SAM NA 20 PRAJDOVA, NIKAD NISAM VIDEO SEKS! Savić za Kurir TV: Ono što se objavljuje po društvenim mrežama su FOTOMONTAŽE?!

(Espreso/Blic žena/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.