MLADA PLESAČICA UMRLA USRED INTIMNOG ODNOSA SA DEČKOM: Ono što joj je uradio u ZANOSU NA KREVETU je bilo KOBNO
Džordžija Bruk, Foto: Printscreen/Facebook.com/Georgia May Brooke

jezivo

MLADA PLESAČICA UMRLA USRED INTIMNOG ODNOSA SA DEČKOM: Ono što joj je uradio u ZANOSU NA KREVETU je bilo KOBNO

Nakon što je policija pokrenula istragu o ubistvu, otkriveno je da je njen dečko, Luk Kanon, izvršio samoubistvo veoma blizu bolnice nekoliko sati kasnije.

Objavljeno:

U februaru 2022. godine, mlada plesačica Džordžija Bruk (26) izgubila je život u tragičnim okolnostima koje su potresle zajednicu. Nakon serije događaja koje je opisao Yorkshire Live, jasno je da je ova nesreća rezultat neuspele se*sualne igre koja je imala smrtonosne posledice. Prema izveštaju Martina Fleminga, ona je preminula nakon što je pretrpela srčani zastoj kod kuće u Bradfordu. Nakon što je policija pokrenula istragu o ubistvu, otkriveno je da je njen dečko, Luk Kanon, izvršio samoubistvo veoma blizu bolnice nekoliko sati kasnije. Korener je zaključio da je Georgia smrt bila rezultat nezakonitog ubistva i opisao je događaje kao "se*sualnu igru koja je pošla naopako", upozoravajući na opasnost takvih intimnih praksi kao "opasnih i nepažljivih". Prema Flemingovim rečima, Džordžija je bila fizički napadnuta od strane Luka.

Tragovi droge u telu

Seks, Ljubav
foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

Pored toga, toksikološki izveštaji su otkrili visok nivo parti droge GHB u njenom sistemu. Tokom istrage je otkriveno da je Džordžija pokazivala se*sualni interes za "gušenje". Iako su poruke između Luka i nje sugerisale da je pristala na ove aktivnosti, istaknuto je da nije bilo dokaza da je planirao da je ubije, piše "San".

Sećanje na voljenu sestru i ćerku Ona je bila voljena sestra i ćerka, kao i talentovana plesačica i učiteljica. Nakon saslušanja, njena majka Samanta i sestra Nadia opisale su protekle dve godine kao "užasne" i uputile reči odavanja počasti:

- Džordžija, volimo te. Nastavi da plešeš sa anđelima.

02:40

HASAN DUDIĆ OTKRIO KAKAV JE DŽEJ BIO PRED SMRT! Nije mi dao da uđem u kafanu zbog ćerke! Uporno mi tražio jednu stvar

(Espreso/Republika/San/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.