icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

probajte i uživajte

Savršeno ukusna i mekana kajgana: Jaja mogu da budu ozbiljan specijalitet (RECEPT)

10.10.2017. 22:24h
Priprema jaja je obično jedna od prvih stvari koju ljudi nauče u kuhinji, ali to ne znači da je dobro rade. O ukusima se ne raspravlja, ali postoji način na koji kajgana postaje specijalitet... Detaljnije»
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari. Molimo vas da vodite računa o pravopisu, dužini komentara i ne pišete komentare velikim slovima. Glossy redakcija zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje, psovke, uvrede, kao i komentari koji se odnose eventualne greške ili na Glossy uredjivačku politiku takodje neće biti objavljeni.

Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Glossy redakcije, već samo autora komentara! Vaše sugestije ili primedbe možete da pošaljete na redakcija@glossy.espreso.rs. Hvala.

Komentara: 1

aca

11-10-2017 23:33h
U jaja se ne dodaje sol jer ona razdvaja bjelance od zumanceta. Kada stavite da se pece onda posolite.
Učitavam komentare