icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

PREDJELO KOJE SE TOPI U USTIMA

Kremasto i ukusno: Slani rolat od spanaća i sira osvojiće vašu trpezu (RECEPT)

06.12.2017. 22:33h
Napravite slani rolat! Idealan recept za ovako hladne dane, a može da se nađe i na trpezi za Slavu ili praznike. Probajte, nećete pogrešiti...... Detaljnije»
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari. Molimo vas da vodite računa o pravopisu, dužini komentara i ne pišete komentare velikim slovima. Glossy redakcija zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje, psovke, uvrede, kao i komentari koji se odnose eventualne greške ili na Glossy uredjivačku politiku takodje neće biti objavljeni.

Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Glossy redakcije, već samo autora komentara! Vaše sugestije ili primedbe možete da pošaljete na redakcija@glossy.espreso.rs. Hvala.

Komentara: 2

esma

07-12-2017 11:21h
Moj recept je bolji .Na parcetu maslaca ,moze najmanje pakovanje prodinstati i ostavii da se hladne.ociscen malo obaren spanac ili gotov zamrznut ,pola kilograma je mera, POsolit i pobiberiti U posebnoj vangli umutiti dobro 5 belanaca ,dodati 5 zumanaca 100gr.brasna i prohladjen spanac.Veliki ,pravougaoni pleh obloziti papirom,u moje vreme smo folijom i sipati smesu .Peci u zagrejanoj rerni oko pola sata ,cackalicom se moze proveriti da li je pecen zbog razlike jacine grejaca sporeta Kada se izvadi prevrnuti ga na cistu krpu i urolati.NADEV. Izruciti pavlaku u nekoliko kriska pasiranog tvrdog ,belog sira,kasiku kajmaka i dobro sjediniti.Ohladjen rolat premazati pa redjati tanke lajsnice isecene sunke koja daje utisak pi secenju cik cak ,istrugai 2/3 cela barena jaja i oko 250 gr.kackavalja .tada ga cvrsto zaviti u rolat i prefilovati ostatkom fila koji unapred treba izdvojiti Po njemu istrugai jaje,bolje je samo zumance jer strugano belance se ne razlikuje od fila ,i malo kackavalja istrugati.

jana

07-12-2017 12:51h
@esma
Zaboravili ste prasak za pecivo ide u olat,mislim avna kasicica ili kesca/
Učitavam komentare