Tuga koja slama srce i dušu

Bol ne prestaje, rane ne zarastaju : Ove srpske zvezde doživele su VELIKE porodične tragedije koje su im ZAUVEK promenile život

Mnoge poznate ličnosti sa ovih prostora doživele su velike porodične gubitke koje su ostavile neizbrisiv trag u njihovim životima. Ovo su samo neke od najtežih životnih priča domaćih javnih ličnosti.

foto: Luka Šarac, Story Press, Miloš Nadaždin

Ceca Ražnatović

 

Jedan od najvećih životnih gubitaka imala je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, najveća balkanska zvezda. 15. januara 2000. godine ubijen je njen suprug i najveća životna ljubav Željko Ražnatović Arkan. Ovaj događaj odigrao se u beogradskom hotelu Interkontinental, a sahrana je obavljena na Novom groblju pet dana kasnije.

 

Da li će ponovo stati pred oltar? Ceca progovorila o venčanju...

 

foto: Privatna Arhiva

Ceca iz braka sa Arkanom ima dvoje dece, Veljka i Anastasiju koje je, uprkos teškom životnom gubitku, uspela da izvede na pravi put i od njih napravi odgovorne mlade ljude.

 

Sreću im je oduzela njegova pogibija: Andrijani su trebale godine da preboli Tošeta, ovako danas izgleda (FOTO)

 

Predrag Mijatović i Elena Karaman Karić 

 

Bivši supružnici, proslavljeni fudbaler Peđa Mijatović i dizajnerka Elena Karaman Karić, izgubili su trinaestogodišnjeg sina pre sedam godina. Andrej je rođen sa cerebralnom paralizom, a pre nego što je izgubio borbu za život, oboleo je i od hidrocefalitisa.

 

foto: Miloš Nadaždin

Elena Karić i Predrag Mijatović: Patnja koja razdire dušu

 

On je preminuo u bolnici u Valensiji, nakon što mu se pogoršalo zdravstveno stanje, zbog čega je bio priključen na aparate.

 

 

Marina Tucaković

 

Najpoznatiji srpski tekstopisac i nekadašnja članica žirija “Pinkovih zvezda” preživela je porodičnu dramu 2008. godine kada je u dvadeset četvrtoj godini života preminuo njen sin Miloš Radulović.

 

foto: Petar Đorđević

Marina Tucaković: Nažalost, prokleti život ide dalje 

 

Odlazak sina ostavio je neizbrisiv trag u Marininoj duši i ona, po sopstvenom priznanju, nikada neće moći da preboli ovaj gubitak.

 

Milan Stanković

 

Popularni pevač i bivši član “Pinkovih zvezdica” Milan Stanković imao je veoma teško detinjstvo, budući da je oca izgubio kada je imao samo četiri godine. 

 

foto: Damir Dervišagić

Milan Stanković: Bivša devojka mi nije neprijatelj

 

Od tog trenutka, majka i sestra su mu najveća podrška i bez njih dve ne bi mogao da zamisli svoj život.

 

 

Gabrijela Pejčev

 

Pinkova zvezda Gabrijela Pejčev preživela je veliki gubitak kao veoma mlada devojka. Njen otac je preminuo nakon duge borbe od devet meseci, koliko je proveo u bolnici zbog raka pluća. Mlada pevačica se nije odvajala od njegove postelje, a očev odlazak pao joj je veoma teško.

 

foto: Instagram

Ljubav i transformacija idu zajedno: Gabrijela Pejčev postala neprepoznatljiva zahvaljujući drastičnoj promeni (FOTO)

 

Pevačica je bila veoma vezana za svog oca, a njena majka Slavica svojevremeno je istakla kako misli da Gabrijela nikada neće preboleti njegovu smrt.

 

Savo Milošević

 

Proslavljeni fudbaler Savo Milošević je za kratko vreme ostao bez čak tri člana porodice – oca, dede i mlađeg brata. Sve je počelo u junu 2010. godine, kada je Savin deda nakon porodične svađe ubio svog sina, a oca fudbalera, Stevu Miloševića. Deda Savo je osuđen na zatvorsku kaznu od sedam godina, a preminuo je u zatvoru.

 

foto: Luka Šarac

Savo Milošević: Nesreća koja je sve uzdrmala


Krajem 2013. godine poginuo je i Savin rođeni brat Andrija Milošević, koji je u stravičnom udesu zadobio teške telesne povrede od kojih je preminuo u beogradskom Urgentnom centru.

 

 

Milena Dravić

 

Poznata srpska glumica Milena Dravić ostala je u martu ove godine bez supruga Dragana Nikolića, velikana srpskog glumišta, koji je nakon duge i teške bolesti preminuo u 72. godini. Gaga je sahranjen u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju, a održana je i komemoracija u organizaciji Ateljea 2012.

 

foto: Story Press

Dragan Nikolić: Nismo imali decu, ali smo drugu voleli kao svoju

 

Podsetimo, proslavljeni glumac je operisan u februaru 2015. godine na Klinici za digestivne bolesti Kliničkog centra. U maju je došlo do pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja, te je primljen u Klinički centar, ali lekari nisu uspeli da se izbore za njegov život.

 

Goga Sekulić 

 

Nakon samo dva meseca braka, pevačicin supružnik Igor Ramović napustio je ovaj svet u 41. godini pokošen karcinomom jetre i pankreasa. I pored nemerljive podrške i ljubavi koju mu je pružala tokom najtežih dana, Goga je neposredno nakon večnog rastanka od svog dragog doživela dodatnu bol koju joj je nanela bivša svekrva Zorica Terzin.

 

foto: Story Press

Goga Sekulić: Više ne idem na Igorov grob

 

Iz svih nedaća Goga je izašla jača i uzdignute glave, a sreću je ponovo pronašla pored novog izabranika, profesionalnog sportiste Uroša Domanovića. 


 

 

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia