icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Tajne su otkrivene

Januar 2018. godine kroz nepogrešive ciganske karte: Da li ste dovoljno jaki da saznate šta vas čeka?

Podeli:

  • 62

Osim polja ljubavi, posla i zdravlja, ciganske karte pokazuju razne avanture koje će ispuniti vašu svakodnevicu tokom januara 2018. godine.

 

Lavovi, Device, Vage...

 

foto: Profimedia

LAV

 

VENČANJE-VERNOST-NEISKRENOST

Ljubav

 

U odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom tokom ovog meseca je neophodno biti što otvoreniji i iskreniji. Vaše bitne relacije su prikazane kao prilično stabilne i nemojte unositi nemir i pometnju u njih time što ćete neke situacije skrivati od voljene osobe. Naravno, upozorenje pogotovo važi za one koji bi eventualno hteli da skrenu ka nekim tajnim vezama….Lavovi koji su slobodni imaju više prilika da uđu u novu ljubavnu priču koja bi čak i mogla postati trajna vrednost u njihovom životu. Da, šanse postoje, ali je pitanje koliko ćete vi biti spremni da se nekome obavežete. Možda vam je sloboda ipak milija…

 

Posao

 

Posebno obratite pažnju na odnose sa poslovnim partnerima i saradnicima tokom ovog meseca. Vi se potrudite da budete korektni i da svoje obaveze izvršavate na vreme. Naime, treća dekada januara donosi neke neugodne momente, kada sve ono što je loše može izaći na videlo i uzburkati odnose koji su vam važni. Takođe, Lavovi imaju jaku konkurenciju u svom najbližem okruženju i moguće je da će vam se čak neke stvari raditi i iza leđa. Neka vaš rad i vaši rezultati govore sami za sebe. To vam je zaštita.

 

Zdravlje

 

Prva polovina meseca je dosta stabilna u zdravstvenom segmentu, samo vam se preporučuje više kretanja i promene u načinu ishrane. Kraj januara – slabljenje imuniteta.

 

DEVICA

 

NEŠTO NOVCA - PISMO - LJUBAVNICA

 

Ljubav

 

Slobodne Device mesec januar polako vodi ka ljubavnoj sreći i zadovoljstvu. Od površnog poznanstva i povremene komunikacije, do jake vezanosti i zaljubljenosti. Treća dekada januara definitivno vam donosi da sa osobom koja vam se dopada uđete u emotivnu priču. Buran i uzbuljiv mesec je pred vama – imaćete mnogo kretanja, izlazaka, komunikacije – uživajte u dešavanjima! Što se tiče onih u emotivnim i bračnim vezama, početkom meseca su prisutne neke manje nesuglasice, ali ništa što vi i voljena osoba ne možete prevazići. Kompromis i dobra komunikacija pomoći će da se stabilizujete sa partnerom.

 

Posao

 

Prvi deo januara će uglavnom proteći u nekim sitnim obavezama i poslovima, ili ćete se pak usmeriti da završite ono što je ostalo nezatvoreno u proteklom periodu. Druga dekada januara već donosi povećane aktivnosti i neku pozitivnu užurbanost kod vas – pokrenuli ste se u smeru dogovora sa saradnicima, a ovaj period bi i nezaposlene Device trebale da iskoriste jer će imati sreće u pronalaženju novog posla. Stoje vam mogućnosti za dodatno poslovno angažovanje i prilive iz više izvora.

 

Zdravlje

 

Nervoza i stres će vas pratiti u prvoj polovini januara. Trudite se da budete u pokretu, ako je moguće – što više u prirodi i na svežem vazduhu.

 

 

VAGA

 

NOVAC - MISAO - NESREĆA

 

Ljubav

 

Bili slobodni ili zauzeti – često razmišljate o osobi prema kojoj osećate veliku strast. Moguće je da je to neko sa kim radite ili imate neku vrstu poslovnog kontakta. Ukoliko ste slobodni, to što osećate nije veliki problem, jer vam ništa ne stoji na putu da tu želju i ostvarite. Da li će od toga biti nešto ozbiljnije ili ne, u ovom trenutku je teško reći... No, problem postoji ukoliko ste zauzeti pripadnik ovog znaka, jer ulaskom u nešto što je van okvira vaše postojeće veze, možete itekako pripremiti teren za probleme. Moram da priznam da je iskušenje prilično veliko i da nisam sigurna da li ćete uspeti da mu odolite.

 

Posao

 

Ulazite u januar sa nekim stabilnim poslovnim pozicijama i u korektnoj finansijskoj situaciji. Računajte da u prvom delu meseca nećete imati nekih naročito podsticajnih trenutaka po pitanju posla, ali neće biti ni turbulencije i dešavanja koja vam ne odgovaraju. Uglavnom će funkcionisati korektni odnosi i poslovanje. No, treća dekada vas može iznenaditi, neki problemi se mogu pojaviti, naročito u saradnjama i partnerstvima koja traju duže. Moguće je da dođe do promena, čak i prekida.

 

Zdravlje

 

Potrebno vam je opuštanje, relaksacija, ali i više fizičkih aktivnosti. Pripremite svoj organizam i svoj imunitet za treću dekadu januara, kada ćete biti podložniji virusima.

 

ŠKORPIJA

 

TUGA - ČEZNJA - PORUKA

 

Ljubav

 

Ljubavna neispunjenost i zastoj, kao i jake strasti koje su u ovom periodu probuđene u vama, mogu slobodne Škorpije uvesti u priču koja će biti vrlo zanimljiva i podsticajna po vas, ali za koju još uvek ne možemo utvrditi da li je trajna ili ne. No, sigurna sam da, bar u početnoj fazi ovog odnosa, nećete mnogo razmišljati o tome koliko će biti prisutan u vašem životu. Za sada uživajte, a za dalje – videćemo... Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, postoji šansa za pozitivne pomake i zanimljiva dešavanja. Doduše, stoji da ste u prvom delu meseca pod uplivom jakih osećanja – sumnje i ljubomore, ali je to prolazno.

 

Posao

 

Osećaj statičnosti i potreba da se neke stvari promene kada je vaša karijera u pitanju, biće jaki tokom prvog dela januara. Možda smatrate da niste adekvatno nagrađeni za svoj trud, a možda vam je jednostavno potrebno nešto da vas pokrene – moguće je da je poslovna svakodnevica postala previše dosadna za vas. Da bi se nešto konkretnije dogodilo, ipak je potrebno da uđete u drugi deo januara, kada ćete se prave prilike već otvoriti ispred vas. Otpočinjete dogovore koji vas vode ka nečem novom...

 

Zdravlje

 

Manji pad imunog sistema početkom januara – obratite pažnju na urinarni trakt, moguće su infekcije. Ostatak meseca donosi dobro zdravlje i energiju.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia
Inicijalizacija u toku...