icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

astro

Godišnji horoskop za 2018: Ovnovi, početak godine nije vaš period, Bikovi uspešna godina za ljubav

Podeli:

  • 6

Ovnovi neće biti zadovoljni poslovnom situacijom, a slobodnim Rakovima je najbolje da takav status zadrže tokom ove godine

foto: Shuterstock
foto: Shuterstock

Ovnovi neće biti zadovoljni poslovnom situacijom, a slobodnim Rakovima je najbolje da takav status zadrže tokom ove godine

 

 

OVAN

Posao: Dragi Ovnovi, ova godina vam neće početi dobro na poslovnom planu. Naime, promeniće se situacija, pa neka vaša odluka koju ste doneli neće uopšte dobro proći, što će vam stvoriti finansijske gubitke. Loša poslovna situacija će se nastaviti sve do marta meseca kada vas očekuje početak uspešnog perioda. Tokom cele godine ćete beležiti prosečne rezultate, pa što se tiče poslovne situacije nećete biti u potpunosti zadovoljni.

 

Ljubav: Što se tiče ljubavnog plana, na njemu ćete doživeti neke određene promene.

 

Ako ste u vezi: Ono što vam je sigurno bitno, to odmah da vam kažemo, vi ćete ostati u vezi u kojoj ste, odnosno nikakvi raskidi vam se neće dogoditi, ipak ono što će vam stvoriti određene poteškoće biće nerazumevanje partnera za vas, odnosno neke stvari koje želite da uradite on neće podržavati. Što se ostatka godine tiče, na ljubavnom planu, on će u potpunosti zavisiti od kompromisa koji vi i vaš partner budete pravili.

 

Ako ste slobodni: Neće ovo biti baš početak godine "iz snova" za vas, imaćete jednu ponudu, ali to je nešto o čemu nećete hteti ni da razmišljate. Već početkom marta ljubavna situacija će početi da se popravlja, pa je vrlo moguće da uđete u jednu vezu koja ima lepu perspektivu. Ono što je potrebno jeste da obratite pažnju da li ta osoba koja bude htela da bude sa vama ima određene kvalitete, tj. da li je ona "prava" za vas.

 

Zdravlje: Zdravstvena situacija će generalno biti dobra tokom godine. Imaćete određenih problema sa stresom tokom godine, ali vi ste navikli već na to. Nikakvih drugih, odnosno većih problema nećete imati. Bićete generalno gledano zadovoljni.

 

 

BIK

Posao: Dragi Bikovi, poslovna situacija vam neće biti najbolja početkom godine. Situacija je takva da ćete morati da uložite mnogo truda kako bi se ona promenila na bolje. Ono što je bitno jeste da imate pozitivno razmišljanje pošto je to jedini ispravan način kako biste pronašli rešenja i bili uspešni. Uspeh godine na poslovnom planu će zavisiti isključivo od vas.

 

Ljubav: Ako ste u vezi: Morate početi da više verujete u uspeh vaše veze. Ponašate se kao da u tu vezu niste uložili mnogo truda, a zapravo jeste. Ono što vam stvara probleme je partnerovo ponašanje, na koje skoro da nikako ne možete da utičete. Njegovo ponašanje će se nastaviti u toku naredne godine, ali će ono, na vašu veliku sreću, početi da se menja, kada ga jedna situacija "nauči" koliko je zapravo grešio. Posle toga situacija u vašoj vezi će početi da se menja na bolje, pa biste mogli da imate veoma uspešnu godinu na polju ljubavi.

 

Ako ste slobodni: Dragi Bikovi, naredna godina je pravo vreme da konačno "krenete" da pronađete svoju vezu. Iza vas je period u kome ste sredili svoje misli, odnosno shvatili šta želite, pa je pravo vreme da pronađete ljubav "svog života". Najbolje vreme za to po "ciganskim kartama" biće između februara i marta, pa gledajte da to iskoristite, pošto u tom periodu imate najviše šansi za uspeh.

 

Zdravlje: Što se tiče zdravlja, ono će biti promenljivo. Nećete imati nekih velikih i ozbiljnih problema, ali nekih manjih hoćete. Migrene će biti učestale, najviše izazvane stresom, i sem toga imaćete manjih problema sa stomakom, a na to ste takođe navikli. Što se tiče celokupne zdravstvene situacije u ovoj godini ona će biti solidna…

 

BLIZANCI

 

Posao: Dragi Blizanci, naredna godina će biti godina promena za vas na poslovnom planu. Shvatićete več početkom godine da posao koji sada obavljate uopšte nije za vas, pošto se na njemu ne osećate srećno. Krenućete u potragu za novim zaposlenjem, odnosno za nekim mnogo boljim radnim mestom. Potraga će se uspešno završiti negde sredinom marta meseca, kada ćete pronaći posao koji vam sasvim odgovora.

 

Ljubav: Ako ste u vezi: Vaša veza u ovoj godini neće doživeti nikakve preterane promene. Ono što je veoma bitno je što će ona jačati kako bude vreme odmicalo. Iako vam se trenutno čini da imate određenih problema, to zapravo nije ništa, nego sastavni deo svake veze. Kako naredna godina bude odmicala, vi i vaša voljena osoba ćete biti sve više vezani jedno za drugo, pa za vašu vezu neće postojati prepreke. Bićete zadovoljni ovom godinom.

 

Ako ste slobodni: Slobodnim pripadnicima znaka karte imaju poruku: "U vaš život je već ušla osoba sa kojom biste sigurno bili srećni, ali vi to nikako da shvatite i da prihvatite". Nikako da napravite prvi korak. Ne treba da čekate narednu godinu sami, kada možete početi ovu sa novim partnerom

 

Zdravlje: Sve u svemu biće ovo lepa godina za vas što se zdravstvene situacije tiče. Problema skoro pa da nećete imati nikakvih, pa bi mogla ovo da bude jedna od najboljih godina u vašem životu što se zdravlja tiče.

 

RAK

 

Posao: Dragi Rakovi, ova godina biće veoma uspešna na poslovnom planu za vas. Ostvarićete neke ciljeve koje odavno priželjkujete, a sa kojima ćete biti izuzetno zadovoljni. Klima za poslovnu situaciju će vam biti povoljna tokom cele naredne godine, pa pokušajte to da iskoristite što više možete. Uglavnom, uspešna godina vas očekuje.

 

Ljubav: Ako ste u vezi: Ono što nije dobro u vašoj vezi jeste to što vaš partner probleme koje ima uvek zadržava za sebe. Slično će se nastaviti u narednoj godini, a u jednom trenutku će to početi da vam smeta. Mislićete da nema dovoljno poverenja u vas, a ustvari on samo želi da vas zaštiti i da vas ne opterećuje svojim problemima. Pokašite mu mnogo razumevanja, kako bi vam godina bila dobra na polju ljubavi.

 

Ako ste slobodni: Za vas je najbolje da ostanete slobodni, negde do polovine aprila meseca, pošto vas tada očekuje upoznavanje sa jednom interesantnom osobom. Ta osoba će biti veoma slična vama, tj. neko sa kim biste mogli biti srećni u ljubavi. Dakle, sačekajte mesec april kada počinje ljubavna priča za vas.

 

Zdravlje: Morate više obratiti pažnju na svoje zdravlje nego što je to sada slučaj. Previše malo pažnje obraćate na zdravlje, pa ćete imati određenih problema već na pocetku godine. Tek onda kada shvatite zapravo koliko je zdravlje bitno, zdravstvena situacija će početi da se menja i osećaćete se dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia
Inicijalizacija u toku...