icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

ASTRO

Danas je NAJSENZUALNIJI PUN MESEC u godini: Evo kako da ga ISKORISTITE i uživate u NAJBOLJIM REZULTATIMA!

Podeli:

Pun Mesec danas je pod električnim uticajem Urana! Evo kako da ga iskoristite!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U sredu, 24. oktobra 2018. godine u 17 sati i 46 minuta dogodiće se jedan od najsenzualnijih punih Meseca u godini, piše Lepa i srećna.

 

Ali njegova specifičnost nije samo u njegovoj punoći, strasti, taktičnosti, već je mnogo ozbiljnija jer se u celu priču upliće i Uran pod čijim se "električnim" uticajem odvija ovaj pun Mesec.

 

Bik ceni sigurnost, zadržava se tamo gde mu je prijatno i poznato.

Nije sklon previše da zaviri ispod površine stvari, ali nasuprot Meseca u Biku stajaće Sunce u Škorpiji koje insistira da se ono što je potisnuto i skriveno izbaci na površinu.

 

Ako nosimo u sebi neke emocionalne terete lako je moguće da ih osetimo upravo u telu (grlo, reproduktivni organi, vrat, štitna žlezda, vratni deo kičme, bašika). Ponekad nemamo izbora.

 

Potrebno je degradirati, rastvoriti neke stare strukture koje žive u nama i oko nas, kako bismo mogli osloboditi tu zarobljenu, statičnu energiju i stvoriti nešto novo.

 

Ništa ne traje zauvek, Sunce u Škorpiji koje daje svoj doprinos ovom punom Mesecu to jako dobro zna, a uticaj Urana nemilosrdno nas podstiče na izlazak iz zone sigurnosti.

 

Dobro je pronaći put koji će nam omogućiti da se prilagodimo promenama. Prihvatimo neočekivano. Odvojimo se od nekih fanatičnih ideja ili uverenja koje su kontraproduktivne i destruktivne.

foto: Shutterstock

Mesec u konjunkciji sa Uranom je iznenadan bljesak spoznaje, otkriće koje nismo očekivali, nemir koji nas tera da se pomerite sa mesta.

Reč je o neobičnom i neuobičajenom izražavanju emocija, reč je o slobodi kojoj hrlimo jer shvatamo da su neki rokovi preteški da bi ostali zarobljeni unutar njih.

 

Neke korene potrebno je iščupati jer su odavno truli.

U blizini će se naći u retrogradna Venera koja će takođe, kao i Sunce stati nasuprot Meseca i Urana.

 

Reč je o novim ljubavnim i finansijskim spoznajama, o mogućnosti da na tim područjima života uočimo slabe tačke.

 

Ključni pojmovi su sigurnost vs. nesigurnost; ranjivost; praktična rešenja; emocionalna drama; neočekivani flert ili separacija; finansijski izdaci; iznenadni uvid.

 

Saturn je stabilizator, onaj put prema sigurnosti, strpljenju, ostvarenju i uviđanju korisnih rešenja.

 

On doprinosi pribranosti u trenucima nemira, jasno vidimo šta je vredno, a šta nije, shvatamo šta treba da činimo kako bismo izvukli najbolje iz onoga što se događa.

 

Podrška može doći od strane starijih osoba, autoriteta, oca.

 

Energija ovog punog Meseca ima uticaj do 7. novembra kada nas očekuje mlad Mesecu znaku Škorpije i novi početak.

 

 

 

Inicijalizacija u toku...