icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

zanimljivo

SAZNAJTE ŠTA STE BILI U PROŠLOM ŽIVOTU: Tajna se krije u vašem DATUMU ROĐENJA!

Podeli:

Proverite šta se krije iza datuma kada ste rođeni!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

1. Od 14. do 28. jula, od 23. do 27. septembra, od 3. do 17. oktobra

 

Vi ste u prošlom životu bili duhovni učitelj s velikim srcem

 

Duhovni učitelj – s velikim srcem

 

Oduševljavali ste ljude svojim šarmom i inteligencijom. Imali ste veliki uticaj na sve.

 

Uvek ste bili na strani slabijih. Bili ste pravi vođa i učitelj ljudima. Sledili su vas svuda. Danas ne volite usamljenost i pomažete ljudima u potrebi. Niste baš društvena osoba, u trenucima ste čak ekscentrični.

 

U ovom životu znate vrlo dobro što želite i kako to postići. U ljubavi se vodimo umom i logikom više nego srcem.

 

2. Od 22. do 31. januara, od 8. do 22. septembra

 

Vi ste u prošlom životu bili putujući umetnik

 

Putujući umetnik

 

Bili ste osoba s vrlo divljom maštom, imali ste talent da zabavljate ljude. Bili ste uvek u centru pažnje. Imali ste mnogo ljubavnika.

 

U ovom životu ste osetljivi, ali ne pokazujete lako svoja osećanja. I dalje vas privlače avanture, ali sada ste vezani za jedno mesto i jednu osobu. U ovom životu imate oštar i prodoran um i nema problema koji ne možete rešiti.

 

 

3. Od 29. jula do 11. avgusta, od 30. oktobra do 7. novembra

 

Vi ste u prošlom životu bili istaknuti branilac pravde

 

Branilac pravde

 

Vaša je moć bila taktičnost i hladnoća. Dobro ste planirali i mudro ste odabirali svoje ciljeve. Osim toga, bili ste dobar govornik i pisac.

 

U ovom životu ste vrlo iskrena i direktnaa osoba i prezirete bilo kakav oblik nasilja. Volite humanitarne aktivnosti i pomažete bolesnicima i slabima.

 

Međutim, često vam nedostaje poverenje i ponekad potcenjujete svoje sposobnosti. Vrlo ste osetljiva osoba u ljubavi, celim svojim bićem se posvećujete ljubavi.

 

4. Od 8. do 21. januara, od 1. do 11. februara

 

Vi ste u prošlom životu bili milostivi bandit

 

Robin Hud

 

Rođeni ste u siromašnoj porodici i zbog toga ste rano shvatili da je svet podeljen na bogate i siromašne. Vaš moto iz prošlosti – “Uzmi od bogatih i daj siromašnima”.

 

I danas ste idealista, ali oprezniji nego pre. Prvo ćete dva puta razmisliti, a tek onda reagovati. Otvarate svoje srce samo onim prijateljima koji su dokazali da to zaslužuju. U ljubavi ste previše zahtevni i sanjate o tome da je doživite telom i dušom.

 

Nastavak na sledećoj strani.

Inicijalizacija u toku...